به گزارش قدس آنلاین، منصور برغمدی میانگین برداشت از هر هکتار مزرعه زعفران را چهار کیلوگرم اعلام و بیان کرد: با وجود خشکسالی و کمبود منابع آبی تولید زعفران امسال سبزوار نسبت به پارسال حدود ۱۰۰ کیلوگرم بیشتر شده است.
وی ادامه داد: اقلیم مناسب منطقه، کم آب طلبی محصول زعفران و سودآوری آن رغبت کشاورزان را به کشت این محصول افزایش داده است.
مدیر جهاد کشاورزی سبزوار ادامه داد: حدود ۸۰ درصد زعفران این شهرستان در بخش ششتمد تولید می شود.
منبع: ایرنا
انتهای پیام/
نظر شما