به گزارش قدس آنلاین به نقل از روابط عمومی جهادکشاورزی گیلان، لیلا بذرکار سرپرست معاونت بهبود تولیدات گیاهی سازمان جهاد کشاورزی گیلان، با اشاره به اینکه برداشت لوبیای محلی یا پاچ باقلا پاییزه در زمینهای کشاورزی گیلان پایان یافت، گفت: ۳۸ هزار بهره بردار ۴۷ هزار تن پیلهتر پاچ باقلا از ۱۱ هزار و ۷۵۰ هکتار زمین کشاورزی برداشت کردند.
وی درآمد کشاورزان را از برداشت پاچ باقلای پاییزه هزار و ۶۵۰ میلیارد ریال اعلام کرد.
بذرکار ادامه داد: شهرستانهای رشت، صومعه سرا و آستانه از مهمترین مناطق تولید پاچ باقلا در گیلان هستند.
سرپرست معاونت بهبود تولیدات گیاهی سازمان جهاد کشاورزی گیلان افزود: گیلان تنها تولیدکننده پاچ باقلا در کشور است.
وی تصریح کرد:پاچ باقلا در استان گیلان در ۲ فصل بهار و پاییز کشت میشود.
بذرکار با بیان اینکه برداشت پاچ باقلای پاییزه از نیمه مهر آغاز میشود و تا آبان ادامه دارد، گفت: گیلانیها به لوبیای محلی، پاچ باقلا میگویند و از آن برای پخت غذای محلی باقلا قاتوق استفاده میکنند.
انتهای پیام/
نظر شما