تحولات منطقه

گیلان- حجت علی‌اکبرنژاد گفت: تولید عسل و محصولات جانبی عسل در استان افزایش یافته است.

افزایش تولید محصولات جانبی عسل در گیلان
زمان مطالعه: ۱ دقیقه

به گزارش قدس آنلاین به نقل از روابط عمومی جهاد کشاورزی گیلان ،حجت علی‌اکبرنژاد معاون امور دام سازمان جهاد کشاورزی گیلان گفت: برداشت عسل در گیلان به پایان رسیده و شاهد افزایش کمی و کیفی عسل در این استان هستیم.

وی افزود: علاوه بر عسل تولید محصولات جانبی عسل نظیر زهر زنبور، موم عسل، گردعسل و ... نیز در گیلان افزایش یافته است.

معاون امور دام سازمان جهاد کشاورزی گیلان خاطرنشان‌کرد: سال گذشته بالغ بر ۵هزار ۴۴۷ تن عسل در گیلان تولید شد و میزان نهایی تولید عسل در گیلان پس از ارزیابی دقیق‌ اطلاع‌رسانی خواهد شد.

وی افزود: شهرستانهای تالش و آستارا مهمترین مناطق تولیدکننده عسل در گیلان هستند.

علی‌اکبرنژاد تصریح کرد: رغبت زنان تالشی به زنبورداری و تولید عسل افزایش یافته است.

وی با اشاره به اینکه مصرف عسل سلامت افراد را در جامعه ارتقا می‌دهد، گفت: قیمت مناسب فروش این محصول از دلایل افزایش رغبت افراد به زنبورداری در استان است.  

انتهای پیام

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.