تحولات لبنان و فلسطین

آیت‌الله خاتمی خطیب نمازجمعه تهران با اشاره به یادداشت روزنامه ایران درباره آزاد شدن فروش مشروب، خواهان برخورد هیئت نظارت بر مطبوعات شد.

 خطیب نمازجمعه تهران درباره "آزاد شدن مشروب" به کدام روزنامه اشاره کرد
به گزارش گروه سیاسی قدس آنلاین،  آیت‌الله سید احمد خاتمی خطیب نمازجمعه این هفته تهران در بخشی از خطبه‌ها  با بیان اینکه در یکی از روزنامه‌ها که از بودجه بیت‌المال تغذیه می‌کند، آمده که شراب‌های قلابی بلای جان مردم شده، به همین دلیل باید خرید و فروش شراب، آزاد شود، اظهار داشت: بنده به هیئت نظارت بر مطبوعات می‌گویم که شما باید رصد و برخورد کنید، نه اینکه من در خطبه‌ها بگویم؛ امروز می‌گویند شراب را آزاد کنید و فردا می‌گویند بی‌حجابی را آزاد کنید، حتما بعدها هم می‌گویند اسلام را به رفراندوم بگذارید، در حالی که این آرزو را به گور می‌برند.

با بررسی روزنامه‌های هفته گذشته، بنظر می‌رسد اشاره آیت‌الله خاتمی به بخشی از مقاله عباس عبدی فعال سیاسی اصلاح‌طلب بود. این روزنامه دولتی در شماره 27 آبان 97 خود در یادداشتی که توسط این فعال سیاسی اصلاح‌طلب با عنوان "دوربرگردان فرهنگی"  نوشته، خواهان به رسمیت شناختن مشروب‌خواران شده بود.

وی در این یادداشت حرفش را با استناد به "یکی از افراد آشنا به امور فقهی" طرح کرده و می‌گوید: "پند و توصیه های اخلاقی-بهداشتی انجام شده و مجازات های گوناگون از شلاق تا جریمه نقدی تجربه شده است. اما در واقعیت خارجی، ناچاریم به شکل دوفاکتو، وجود این مصرف کنندگان را به رسمیت بشناسیم و برای حفاظت از بیماری های خطرناک و مرگ و میرهای ناشی از مصرف مشروبات الکلی غیر استاندارد، بایستی مراکزی را به آزمایش این نوع مشروبات اختصاص دهیم. تولید کننده و یا مصرف کننده، بایستی بتوانند با اشانتیونی از مشروب مورد نظر خود مراجعه کنند و به شکل ناشناس و بدون نگرانی از تعقیب‌ها و مجازات ها، مشروب خویش را آزمایش کند یا در صورت امکان، دستگاه های تست کننده فوری در اختیار آنان قرار داده شود تا از استاندارد بودن یا نبودن مشروبات الکلی مورد نظر خویش مطمئن شوند."

پیشتر نیز برخی سایت‌ها به این نوشته عباس عبدی واکنش نشان داده و خواستار برخورد با این مطلب شده بودند که علنا به رسمیت شناختن مشروب‌خواران و قراردادن جایگاه‌هایی برای تست الکل، به معنای به رسمیت‌شناختن "شرب خمر" در جامعه و از اعتبار ساقط کردن احکام شرعی و قوانینی است که برای کنترل جامعه قرار داده شده است. 

منبع: تسنیم

انتهای پیام/

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.