تحولات لبنان و فلسطین

مدیرعامل شرکت آب منطقه‌ای خراسان گفت: دومین سمینار ملی آب در مشهد مقدس برگزار می‌شود.

دومین سمینار ملی آب در مشهد مقدس برگزار می‌شود

به گزارشقدس آنلاین ، محمد علایی ظهر امروز در نشست خبری خود با اصحاب رسانه، اظهار داشت: خشکسالی از گذشته بوده و موضوع تازه‌ای نیست و باید به مصرف بهینه آب توجه ویژه داشته باشیم و میانگین بارش استان 120 میلی‌متر و کشور 250 میلی‌متر بوده که نسبت به میانگین بارش 750 میلی‌متر جهان بسیار پائین‌تر است و میزان بارش کشور یک سوم میانگین جهانی و میزان بارش استان کمتر از یک ششم آن بوده است.

وی افزود: سال گذشته میان بارش‌ها 189 میلی‌متر و در سال آبی گذشته از مهر ماه 96 تا مهر ماه 97، 129 میلی‌متر بوده است و امیدواریم که با فضل الهی بارش‌های قابل توجهی را شاهد باشیم و نگرانی‌ها بابت بحران آبی کاهش یابد.

مدیرعامل شرکت آب منطقه‌ای خراسان با بیان اینکه 53 درصد جمعیت استان جزو مشترکان پرمصرف هستند که بیشتر آن‌ها در 7 نقطه خشک و پرخطر به لحاظ بحران آبی ساکن هستند، خاطرنشان کرد: در راستای مدیریت بهتر آبی سند سازگاری با کم‌آبی و بی‌آبی استان با حضور نمایندگان استانداری، جهاد کشاورزی، صنعت، معدن و تجارت و محیط زیست به امضا رسیده و از مردم هم می‌خواهیم که میزان مصارف خود کاهش دهند و مدیریت در مصرف آب را داشته باشند.

علایی با تاکید بر اینکه 85 درصد آب‌های هدررفته و فاضلابی قابل بازچرخانی هستند، تصریح کرد: در سطح استان سالانه بیش از 300 میلیون متر مکعب مصرف می‌شود که 86 درصد آن در بخش کشاورزی، 8 درصد در بخش شرب و 6 درصد در بخش صنعت و خدمات بوده و برای رفع بحران بی‌آبی و کم‌آبی هم موضوع انتقال آب از دریای عمان به خراسان در دستور کار دارد.

مدیرعامل شرکت آب منطقه‌ای خراسان از برگزاری دومین سمینار ملی آب در مشهد خبر داد و گفت: این سمینار 2 روزه با حضور مدیران آبی 31 استان کشور طی روزهای 19 تا 21 آذر ماه 97 در دانشگاه فردوسی مشهد برگزار می‌شود.

علایی گفت: مشکلات کشف‌رود و چرمشهر با دستور دادستان مشهد و پیگیری‌های صورت گرفته برطرف شد و در این رابطه کارگروهی با همکاری محیط زیست شکل گرفته و در سدها آب خوبی دارند و به‌طور مثال در سد دوستی رشدی 25 درصدی در ذخیره‌سازی آب داشته‌ایم.

وی افزود: وزارت نیرو در برنامه کاری خود از چابهار تا بوشهر را در طرح آب‌شیرین کن قرار داده که بخشی از آن در مسیر انتقال آب از دریای عمان به خراسان است که از مسیر سیستان و بلوچستان به سمت خراسان می‌آید تا مشکلات و بحران‌های آبی‌مان را کاهش دهد.

منبع : تسنیم

انتهای پیام

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.