به گزارش قدس آنلاین به نقل از روابط عمومی حوزه هنری استان یزد، عبدالحمید قدیریان هنرمند مطرح عرصه هنرهای تجسمی و سینما در جمع اساتید و دانشجویان رشتههای هنری در دانشکده هنر و معماری دانشگاه یزد به تبیین نقش مؤثر هنرمندان در شناخت و ساختن آیندهای منطبق با نظام الهی پرداخت و اظهارداشت : خداوند به عنوان بزرگترین هنرمند، پس از خلق انسان (به عنوان یک اثر هنری بی نظیر) به حُسن خودش در خلق این مخلوق تبریک میگوید، و طبق یک تعریف، هنر یعنی دادن حُسن به ماده و هنرمند واقعی کسی است که بر اساس تفکر و اندیشه بتواند به خلق اثر بپردازد.
وی با اشاره به لزوم تبیین آینده افزود: عموم هنرمندان بزرگ و مشهور دغدغه هستیشناسی داشته و آیندهنگر بودهاند، اما هنرمند انقلابی و تأثیرگذار کسی است که بر اساس آیات قرآن کریم با سیر معرفتی و سلوک عملی، جواب سؤالهای خود و جامعه را در قالب هنر ارائه دهد.
قدیریان با بیان اینکه ما انقلاب اسلامی را اولین طلیعههای نور به سمت ظهور میدانیم و اکنون در ماجرای عظیم اربعین بشارت الهی را میبینیم، تصریح کرد: شما محبان اهلبیت(ع) با اذن خداوند به وسیله نوری که به ودیعه در وجودتان قرار داده شده از مسیر اربعین، آیندهای نورانی، روشن و پرامید خواهید ساخت.
این پژوهشگر افزود: در هنری که هدف آن تنها خلق زیبایی است راحت و آسان میتوان کار کرد ولی فعالیت در عرصه هنری که از دمیدن روح تعهد در انسانها سخن میگوید، کار سخت و دشوار است.
وی در خصوص اینکه ما کار زیاد انجام میدهیم ولی چرا ثمره آن کم است؟ اظهار داشت: وقتی من و نفس مطرح باشد آثار ما نمود و ثمرهای نخواهد داشت باید زودتر به خود بیاییم و از اهل معنا بخواهیم که به ما معیار بدهند.
طراح صحنه فیلم «ملک سلیمان نبی(ع)» و فیلم «مریم مقدس(س)» در پایان با مقایسه طراحی صحنه این دو فیلم به بررسی چگونگی انتقال محتوا و معنا به فرم و ارائه تجارب خود در این زمینه پرداخت.
این نشست با همکاری حوزه هنری یزد، نهاد نمایندگی ولی فقیه در دانشگاه یزد و دانشکده هنر و معماری دانشگاه یزد برگزار شد.
انتهای پیام /
نظر شما