به گزارش گروه اقتصادی قدس آنلاین، طی ماههای اخیر، آنر سخت مشغول فعالیت بوده است. از یک طرف، آنر در حال توسعهی گوشیهای هوشمند آنر ۸C و آنر ۸X اقتصادی، برای عرضه در بازار هند است. از سوی دیگر، تقارن زمانی با فصل تعطیلات و فروش محصولات متنوع، سخت این شرکت را درگیر کرده است.
همچنین انتظار میرود که گوشیهای هوشمندی همچون آنر مجیک ۲ و آنر ویو ۲۰ بتوانند در بازار حرفهای تازهای برای این برند داشته باشند. پیشتر آنر ویو ۲۰ با دوربین ۴۸ مگاپیکسلی و نمایشگر دارای روزنه معرفی شد. همچنین در آبانماه سال جاری نیز، آنر مجیک ۲ با حذف بریدگی نمایشگر، بهره گیری از ۶ دوربین و حسگر اثر انگشت زیر نمایشگر رونمایی شد.
آبانماه، آنر واچ مجیک، ساعت هوشمند ضد آب با نمایشگر AMOLED و عمر باتری یک هفتهای آنر معرفی شد که نسخهی کوچکتر هواوی واچ GT محسوب میشود. بهنظر میرسد فعالیتها و تلاشهای آنر به همین جا ختم نمیشود و بید منتظر معرفی ساعت هوشمند جدیدی از این برند باشیم. براساس مستندات مربوط به گواهینامهی Bluetooth SIG بهنظر میرسد آنر قصد دارد ساعت هوشمند جدیدی به بازار معرفی کند.
متاسفانه، مستنداتی که از این ساعت هوشمند بهاشتراک گذاشته شده است، جزئیات زیادی در مورد مشخصات سخت افزاری آن ارائه نمیدهد. براساس اطلاعات منتشرشده، ساعت هوشمند آنر با شماره مدل ELF-G۱۰، سبک جدیدی از پوشیدنیها را همانند آنر بند ۴ بهنمایش خواهد گذاشت. شهریورماه، آنر از دستبند تناسب اندام بند ۴ با نمایشگر AMOLED و حسگر ضربان قلب رونمایی کرد. باوجودی که اطلاعات محدودی در مورد این ساعت هوشمند بهاشتراک گذاشته شده است؛ ولی انتظار میرود با بلوتوث ۴ با استاندارد مصرف بهینهی انرژی معرفی شود.
یکی دیگر از مشخصات جالبتوجهی که در مورد این ساعت هوشمند منتشرشده است این است که ظاهرا باید منتظر محصولی مبتنی بر پلتفرم مدیاتک باشیم. تراشههای مدیاتک در مقایسه با تراشههای کوالکام در بازار گجتهای پوشیدنی، سهم کمتری از بازار را از آن خود کردهاند. شاید با رویکرد جدید آنر، مدیاتک در حوزهی پوشیدنیها بتواند حرفهای تازهای برای گفتن داشته باشد.
هواوی و همچنین آنر، در حوزهی پوشیدنیها، هم از نظر سخت افزاری و هم از نظر نرم افزاری، تجربههای جدیدی را در اختیار کاربران قرار میدهند. برای مثال، ساعت هوشمند هواوی واچ GT، از طراحی جدید تراشهی دوگانه بهره میبرد که کمک میکند ساعت هوشمند مصرف انرژی فوقالعاده کمی داشته باشد ولی در عین حال بتواند اکثر فعالیتهای مهم یک ساعت هوشمند را بهانجام برساند. از نظر نرم افزاری، نیز شاهد توسعهی سیستم عامل LiteOS برای ساعتهای هوشمند بودیم. احتمال دارد آنر بخواهد با پلتفرم جدید، در مسیر بهینهسازی مصرف باتری محصولات پوشیدنی خود گامهای جدیدی بردارد.
منبع: زومیت
انتهای پیام/
نظر شما