به گزارش قدس آنلاین، حمید بنایی در بازدید از موسسه پژوهشی علوم و صنایع غذایی استان، اظهار کرد: استقرار این مرکز ملی در مشهد نقطه قوت استان و کشور محسوب میشود.
وی ادامه داد: خراسان رضوی به لحاظ تولید گیاهان دارویی بسیار غنی بوده و به عنوان نمونه سماق گناباد به لحاظ خواص داروئی و غذایی در دنیا بی نظیر است.
رییس مجمع نمایندگان خراسان رضوی افزود: از این رو میبایست برای ایجاد ارزش افزوده از گیاهان دارویی در استان برنامهریزی بهتری انجام شود.
بنایی خاطرنشان کرد: مشارکت ۹۴ درصدی صنایع غذایی کشور در اجرای طرحهای پژوهشی این مؤسسه نشان از کاربردی بودن فعالیتهای انجام شده دارد و پیشنهاد می شود تا طرحهای ساماندهی و ایجاد ارزش افزوده از گیاهان دارویی و ارتقاء ایمنی و سلامت غذایی کشور از طریق مجمع نمایندگان خراسان رضوی پیگیری شود.
در ادامه نیز دکتر قدیر رجب زاده، رئیس مؤسسه پژوهشی علوم و صنایع غذایی خراسان رضوی بیان کرد: سلامت و ایمنی غذایی از مهمترین رسالتهای این مؤسسه پژوهشی به شمار می رود که در این زمینه تعداد ۲۲ طرح پژوهشی اجرا شده است.
وی با اشاره به جایگاه مؤسسه در برنامه ششم توسعه کشور، تصریح کرد: برای تحقق اهداف این برنامه، مؤسسه پژوهشی علوم و صنایع غذایی بر کاهش ضایعات متمرکز شده است.
رجب زاده در خصوص استقرار واحدهای تحقیق و توسعه صنایع در آزمایشگاههای مؤسسه، بیان کرد: تاکنون ۳۰ واحد صنعتی به منظور بهره برداری از خدمات آزمایشگاهی با این مؤسسه قرارداد همکاری امضا کرده اند.
در ادامه نیز دکتر عادل بیگ بابایی، معاون اداری و مالی مؤسسه پژوهشی علوم و صنایع غذایی خراسان رضوی نیز در پاسخ به وضعیت بودجههای مؤسسه عنوان کرد: این مؤسسه یک مرکز پژوهشی ملی است که با توجه به مزیتهای منطقه در صنعت غذا، در خراسان رضوی مستقر شده که دارای ردیف بودجه مستقل است.
وی با بیان اینکه مؤسسه پژوهشی علوم و صنایع غذایی بازوی فکری دولت و مجلس در حوزه صنعت غذا بوده، گفت: از نمایندگان مجلس تقاضا داریم برای تحقق مأموریتهای این مؤسسه در حوزه سلامت و ایمنی غذایی در کشور، این مرکز پژوهشی را یاری کنند.
منبع: ایسنا
انتهای خبر/
نظر شما