به گزارش قدس آنلاین به نقل از کمیته امداد گیلان، حبیب اله رضا دوست، معاون اشتغال و خودکفایی کمیته امداد گیلان با اشاره به انعقاد تفاهمنامه همکاری میان معاونت امور تولیدات دامی وزارت جهاد کشاورزی و معاونت اشتغال و خودکفایی کمیته امداد گفت: با استفاده از ظرفیتهای دو سازمان و همچنین مددجویان مستعد اشتغالزایی برای افزایش تولید پیله ابریشم و اشتغال خانوارها گامهای مؤثرتری برداشت.
وی با بیان اینکه استان گیلان در تولید پیله ابریشم رتبه نخست را در بین استانهای کشور دارا است افزود: توسعه و ترویج پرورش کرم ابریشم در بین خانوارهای تحت حمایت باهدف ایجاد شغل و افزایش درآمد برای آنها یکی از برنامههای مهم معاونت اشتغال است.
رضا دوست خاطرنشان کرد: با توجه به اینکه طول دوره پرورش کرم ابریشم حداکثر ۴۵ روز است پس میتواند زمینه خوبی برای پرورش و توسعه و درآمدزایی در این صنعت داشته باشد.
وی با بیان اینکه کمیته امداد آمادگی دارد تا کلیه امکانات حمایتی، فنی و آموزشی را در اختیار مددجویان و افرادی که بخواهند در زمینه تولید و پرورش کرم ابریشم اقدام کنند قرار دهد تصریح کرد: استفاده از ظرفیت مرکز توسعه نوغانداری و جهاد کشاورزی استان برای افزایش درآمد خانوارها از دیگر برنامههای این نهاد است.
معاون اشتغال و خودکفایی کمیته امداد گیلان از اعلام آمادگی کمیته امداد استان برای آموزش مددجویان در زمینه توسعه و رونق صنعت نوغانداری خبر داد و گفت: مددجویانی که در زمینه صنعت نوغانداری فعالیت میکنند از تسهیلات قرضالحسنه برای پرورش کرم ابریشم از محل اعتبارات بانکی و اشتغال روستایی حداکثر تا مبلغ ۲۰ میلیون تومان بهرهمند میشوند.
سید نبی هادی درو، رئیس اداره توسعه نوغانداری گیلان با قدردانی از حمایتهای کمیته امداد برای توسعه و ترویج صنعت نوغانداری گفت: آمادگی داریم تا مددجویان کمیته امداد از آموزشهای این اداره برای فراگیری هر چهبهتر روشهای پرورش و توسعه صنعت نوغانداری بهرهمند شوند.
وی همچنین آمادگی خود را برای ارائه جعبه رایگان تخم ابریشم به مددجویان کمیته امداد برای پرورش نوغان اعلام کرد.
انتهای پیام/
نظر شما