تحولات لبنان و فلسطین

۱۷ بهمن ۱۳۹۷ - ۱۹:۱۸
کد خبر: 643474

۲ واحد تولیدی مرتبط با شمش فولاد که پیش از این به دلایلی تعطیل شده بود روز چهارشنبه با حضور مسئولان اقتصادی کشور در شهرک صنعتی ماشین سازی و فناوری های برتر در جاده چناران – مشهد احیا و مورد بهره برداری قرار گرفت.

۲ واحد تولیدی فولاد در مشهد احیا شد

به گزارش قدس آنلاین ؛ رئیس سازمان صنعت، معدن و تجارت خراسان رضوی در باره واحدهای 'شمش نگین' و 'توس حجت' مربوط به تولید شمش فولاد به خبرنگار ایرنا گفت: این دو واحد چند سال قبل به دلیل اختلافات مدیریتی و مشکل در تامین سرمایه در گردش و مواد اولیه تعطیل شده بود.

راضیه علیرضایی افزود: با ورود سرمایه گذار جدید از بخش خصوصی همچنین به روزرسانی ماشین آلات و بازسازی خط تولید، این دو واحد با سرمایه گذاری ۳۰ میلیارد ریال و ۱۰ میلیون یورو دوباره فعالیت خود را آغاز کرد.
وی اظهار داشت: در این دو واحد شمش فولادی و مقاطع فولادی تولید می شود و ۲۵۰ نفر در واحد 'شمش نگین' و ۱۰۰ نفر در واحد 'توس حجت' مشغول فعالیت هستند که با ورود ماشین آلات از کشور ترکیه، خط تولید تیرآهن های شماره های ۱۲، ۱۴ و ۱۶ نیز به آن افزوده می شود.
وی گفت: خط تولید تیرآهن این واحد تا فروردین ماه امسال به بهره برداری می رسد و با راه اندازی آن برای ۱۵۰ نفر دیگر شغل فراهم می گردد.
علیرضایی افزود: در واحد شمش نگین، کوره الحاقی آن بازسازی و تبدیل به کوره قوس شده و این نخستین واحد بعد از شرکت فولاد خراسان در استان است که در آن نسبت به نصب کوره قوس الکتریکی اقدام شده است.
وی اظهار داشت: تاکنون مطالعات ژئوفیزیک در ۱۲ هزار کیلومترمربع از این استان انجام و ۳۹ آنومالی و نقطه امید بخش برای ذخایر معدنی شناسایی شده است.
وی گفت: ذخایر پیش بینی شده ۳۹ آنومالی معدنی امیدبخش در خراسان رضوی ۸۰۰ میلیون تن است که تا ۱.۲میلیارد تن افزایش خواهد یافت.
علیرضایی افزود: براساس برنامه ریزی انجام شده تا سال ۱۴۰۰ ظرفیت تولید فولاد در کشور به ۵۵ میلیون تن می رسد که سهم خراسان رضوی از این میزان ۱۰ میلیون تن است.
وی افزایش تولید کنسانتره مس از ۱۳ هزار تن در سال ۹۲ به ۲۷ هزار و ۱۰۰ تن تا پایان امسال، تولید کنسانتره آهن و فولاد خام از ۱.۷ میلیون تن به ۱۳.۸ میلیون تن، آهن اسفنجی از ۱.۶ میلیون تن به ۲.۴ میلیون تن، تولید طلا و مصنوعات آن از ۶۸۱ کیلو گرم به سه هزار و دو کیلو گرم و همچنین تولید سنگ ساختمانی از ۱۸۰ هزار تن به ۲۱۲ هزار تن را از مهمترین اقدامات در این حوزه برشمرد.
منبع : ایرنا

انتهای پیام

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.