تحولات منطقه

حجت الاسلام و المسلمین سید محمد معلمی گفت: دین مبین اسلام فرصت زمانی انسان ها را به چهار بخش عبادت_کار_ استراحت و پرداختن به تفریحات سالم تقسیم کرده است؛ که باید برای تفریحات سالم خود برنامه ریزی کنیم.

تشکیل جلسه شورای فرهنگ عمومی با حضور امام جمعه بشرویه
زمان مطالعه: ۳ دقیقه

به گزارش خبرنگار قدس آنلاین از بشرویه،‌آخرین نشست اعضای شورای فرهنگ عمومی شهرستان بشرویه در سال جاری بعد از ظهر امروز با حضور امام جمعه، فرماندار و جمعی از مسئولین و معتمدین محلی در محل دفتر امام جمعه برگزار شد.

 در این نشست "علیرضا پور رفعتی" رئیس اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی و دبیر شورای فرهنگ عمومی شهرستان بشرویه با قرائت دستور کار جلسه، گفت: در تاریخ فرهنگی هر شهری مردم بر اساس آداب و رسوم فرهنگی خود تعاملات سازنده اجتماعی را رقم می‌زنند که در تامین امنیت و آرامش آن منطقه نقش تاثیرگذاری دارد.

 وی گفت: مردم بشرویه با توجه به سبقه فرهنگی و بومی که داشتنددر مسائل مهمی همچون رعایت حجاب و عفاف رعایت حقوق شهروندی و همجواری ترویج فرهنگ وقف و امور اجتماعی و حتی رعایت حقوق حیوانات الگو و نمونه بوده اند و باید سعی کنیم فرهنگ و باور ها را که منطبق بر موازین دینی و اسلامی است تقویت کنیم.

 دبیر شورای فرهنگ عمومی شهرستان بشرویه احیا و تبلیغ فرهنگ اصیل مردم این شهرستان، تعیین نوع لباس محلی، احیای مراسمات اعیاد باستانی، ترویج فرهنگ قرآنی و اجرایی برنامه های شادی بخش و محلی را از دستورات شاخص این جلسه برشمرد.

 حجت الاسلام والمسلمین "سید محمد معلمی" امام جمعه و رئیس شورای فرهنگ عمومی شهرستان بشرویه با اشاره به روایات اسلامی گفت: دین مبین اسلام فرصت های زمانی انسان ها را در چهار بخش پرداختن به عبادت و راز و نیاز با خدا_ کار و فعالیت _خواب و استراحت_ و پرداختن به تفریحات سالم تقسیم بندی کرده است که لازم است برای استفاده بهینه و تاثیرگذار از تفریحات سالم برنامه ریزی کنیم.

وی گفت یکی از مواردی که حتماً باید در دستور کار اعضای شورا قرار گیرد، مسئله پژوهش و تحقیق کافی درباره شناخت و تدوین آداب و رسوم محلی شهرستان است که منطبق بر آموزه‌های اسلامی باشد و انتظار می‌رود اعضای محترم شورای فرهنگ عمومی برای هر موردی که نظرسنجی می‌کنند، ارائه راهکار اجرایی هم داشته باشند.

 امام جمعه بشرویه گفت: یکی از بهترین برنامه هایی که باید دنبال شود، معرفی مفاخر شهرستان و اجرای برنامه های بومی و محلی است که مطابق با شرع مقدس اسلام باشد.

 وی گفت با توجه به فرصت کمی که تاحلول سال نو باقیمانده، لازم است ۳ تا ۴ برنامه شاخص بومی_ محلی که قابلیت اجرایی را دارد شناسایی و از متولیان دستگاه‌های فرهنگی_ اجتماعی خواسته شود تا در زمینه اجرایی شدن آن اقدام کنند.

" علیرضا زمان زاده" فرمانداربشرویه نیز هدف از برگزاری برنامه های بومی محلی؛ را ترویج فرهنگ عمومی ومردمی برشمرد و گفت: با توجه به فصل رویش طبیعت و بهار جدید لازم است در کنار برنامه‌های معنوی مردم، محافل و مجالس شادی آفرین را هم برگزار کنیم و سعی کنیم با استفاده از ظرفیت های هنری منطقه و آداب و رسوم سنتی و محلی نگذاریم حریم مقدس شرح دینی خدشه دار شود.

 وی گفت: با توجه به اینکه شهرستان بشرویه به لحاظ موقعیت جغرافیایی در مسیر تردد مسافران و زائران آقا علی بن موسی الرضا(ع) از استان های فارس یزد اصفهان و استانهای میانی کشور قرار گرفته، سعی شده است در ستاد خدمات سفر معرفی جاذبه های تاریخی شهر _ محصولات محلی_ آداب و رسوم بومی در ورودی های شهر بشرویه تبلیغ و ترویج گردد؛ تا زمینه جذب مسافر و گردشگر را بیشتر فراهم کنیم.

 فرماندار بشرویه یادآور شد: باید همه دستگاه‌های متولی امور فرهنگی اجتماعی و ورزشی با استفاده از ظرفیت های هنری بومی و محلی؛ دنبال اجرای برنامه‌های شاد و بانشاطی باشند که سبقه تاریخی و فرهنگی مردم شهرستان را معرفی کند؛ و لازم است متولیان امور اجرایی از گروه های هنری محلی حمایت نموده تا خدای ناکرده برنامه‌هایی که حریم حجاب و حیای مردم را خدشه دار می کند اجرا نشود.

 در ادامه این نشست اعضای شورای فرهنگ عمومی بر اجرایی شدن فرهنگ صله رحم در اول سال نو_ زیارت اهل قبور ترویج فرهنگ قرآن خوانی_ رعایت حجاب و عفاف فاطمی _نظافت و پاکیزگی فردی و محیطی _معرفی مفاخر و بزرگان شهر_ اجرای بازی های بومی و محلی_ تعریف و ترویج لباس محلی_ پیشنهاد ثبت روز ملی مفاخر همزمان با سالروز وفات مرحوم استاد فروزانفر_ جانمایی مکانی برای عیدگاه نوروزی_ تحقیق و پژوهش و معرفی آداب و رسوم سنتی و محلی شهرستان بشرویه تأکید کردند.

انتهای پیام/

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.