تحولات منطقه

مدیر کل راهداری و حمل و نقل جاده ای خراسان رضوی گفت: ترافیک در مسیر مشهد به بهشت رضا (ع) این شهر در جاده مشهد - فریمان به طول حدود پنج کیلومتر سنگین اما روان گزارش شده است.

ترافیک در مسیر مشهد به بهشت رضا (ع) این شهر سنگین است
زمان مطالعه: ۱ دقیقه

به گزارش قدس آنلاین، ابراهیم نصری افزود: این ترافیک به خاطر برگزاری مراسم موسوم به 'چراغ برات' و حضور مردم در مزار شهدا و دیگر عزیزان از دست رفته خود در بهشت رضا (ع) مشهد ایجاد شده است.

وی اظهار داشت: هم اکنون تردد در سایر جاده های این استان به صورت روان در جریان است و جاده بردسکن - عشق آباد و ۱۲ راه روستایی که در سیل هفته گذشته آسیب دیده اند مسدود می باشد.

مردم استان خراسان رضوی از دیرباز طی مراسمی با عنوان 'چراغ برات' از دوازدهم تا چهاردهم شعبان با روشن کردن شمع بر مزار مردگان خود و توزیع خیرات، برای شادی روح آنها دعا می کنند.

منبع: ایرنا

انتهای پیام/

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • مدیر سایت مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظرات پس از تأیید منتشر می‌شود.
captcha