تحولات لبنان و فلسطین

قزوین_ محمد جلال‌مآب گفت: ستاد بازسازی توانسته با تامین نیازهای خارج از کشور خود در داخل کشور نقش مهمی را در رونق تولید و اشتغال کشور داشته باشد و این نیز از آثار ماندگار عتبات عالیات است.

کمک ستاد بازسازی عتبات عالیات برای رونق تولید و ایجاد اشتغال در کشور

به گزارش قدس آنلاین به نقل از روابط عمومی ستادبازسازی عتبات عالیات استان قزوین، محمد جلال‌مآب  جانشین رئیس ستاد بازسازی عتبات عالیات کشور، شب گذشته در دیدار با آیت‌الله عابدینی نماینده ولی‌فقیه در استان قزوین، با اشاره به بخشی از فعالیت‌های ستاد بازسازی عتبات عالیات کشور اظهار کرد: تلاش این ستاد برای شفافیت و اعتماد مردم به خوبی نتیجه داده و امروز شاهد این امر هستیم که مردم در کمال اعتماد، در کنار ستاد بازسازی عتبات عالیات قرار دارند.

وی افزود: تمام تلاش ما برای اثرگذاری منوط به اعتماد مردم و شفافیت ستاد بازسازی است و تلاش کرده‌ایم که به خوبی امانتدار مردم باشیم و امروز هرکسی که با فعالیت‌های ستاد آشنا است این امانتداری را می تواند مشاهده کند.

جلال‌مآب عنوان کرد: کمتر کسی فکر می کرد ستاد بازسازی عتبات و عالیات که در روزهای ابتدایی کار خود با مشکلات و پروژه‌ها روبرو بود امروز در این جایگاه عظیم قرار بگیرد و بتواند به برکت اهل بیت(س) و اعتماد مردم دست به چنین کارهای بزرگی بزند.

وی بیان کرد: تنها در یک مورد با حمایت مردم بیش از ۲۰۰ هزار متر مربع صحت حضرت زهرا(س) در نجف ساخته شده و امیدواریم تا پایان امسال شاهد اتمام پروژه باشیم.

این مسؤول ادامه داد: کار ساخت صحن حضرت زینب(س) نیز در کربلا در فضایی به وسعت بیش از ۱۰۰ هزار متر مربع آغاز شده و امیدواریم این پروژه ماندگار نیز با حمایت مردم خیر به اتمام برسد.

جانشین رئیس ستاد بازسازی عتبات عالیات کشور عنوان کرد: امروز اثرگذاری ستاد بازسازی بسیار فراتر از این است و شاهد هستیم که حرکت بزرگ اربعین با قدرت و صلابت برگزار می‌شود.

وی تصریح کرد: یکی از حساسیت‌های ما بر این است که این حرکت هم در ایران و هم در عراق مردمی باقی بماند و ساختار مردمی و هیئتی آن در گیر و دار بوروکراسی‌های سازمانی و اداری از بین نرود.

جلال‌مآب تصریح کرد: رمز ماندگاری این حرکت بزرگ در مردمی بودن آن است و باید این روحیه حفظ شود.

وی اضافه کرد: توانمندی ستاد بازسازی عتبات عالیات به جایگاهی رسیده که علاوه بر این می بینیم در حوادثی همچون زلزله سرپل ذهاب و سیل با تمام توان، سازماندهی گسترده‌ای را انجام داده و با استعداد بالای موکب‌ها در کنار مردم آسیب دیده قرار می‌گیرد.

جانشین رئیس ستاد بازسازی عتبات عالیات کشور ادامه داد: از ابتدای استقرار موکب‌ها در مناطق سیل زده تا به امروز بیش از ۷ میلیون و ۱۲۴ هزار پرس غذای گرم در بین مردم آسیب‌دیده توزیع شده و این خود یک رقم بسیار بالا است.

وی گفت: علاوه بر این ستاد بازسازی توانسته با تامین نیازهای خارج از کشور خود در داخل کشور نقش مهمی را در رونق تولید و اشتغال کشور داشته باشد و این نیز از آثار ماندگار عتبات عالیات است.

جلال‌مآب اظهار کرد: امروز بیش از ۵ هزار نفر از هموطنانمان به صورت مستقیم در پروژه‌های این ستاد مشغول به کار هستند .

وی افزود: هم‌اکنون نیز در حال طراحی بازسازی حرمین عسگرین در سامرا هستیم و پیش‌بینی می کنیم عملیات اجرایی این کار نیز از سال آینده آغاز شود.

این مسؤول عنوان کرد: این ستاد بدون نگاه سیاسی در کنار مردم است و معتقدیم این نگاه‌ها در زیر خیمه امام حسین(ع) جایی ندارد و همه ما در زیر پرحم و بیرق اباعبدالله‌الحسین قرار داریم و این مهم‌ترین نکته‌ای است که باید به آن توجه کنیم.

وی در پایان از ستاد بازسازی عتبات عالیات استان قزوین نیز به عنوان یکی از ستادهای خوب سطح کشور نام برد و یادآور شد: رشد این ستاد در دو سال اخیر چشمگیر بوده و می‌توان این رشد را در هم‌افزایی و همراهی مدیران ارشد استان با ستاد استانی مشاهده کرد.

گفتنی است محمد جلال‌مآب جانشین رئیس ستاد بازسازی عتبات عالیات کشور در سفری یک روزه به قزوین با سردار شاهرخی، فرخزاد و آیت‌الله عابدینی دیدار و گفت‌وگو کرد.

انتهای پیام/

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.