به گزارش قدس آنلاین به نقل از روابط عمومی جهادکشاورزی گیلان ،میرحجت علی اکبرنژاد ،با بیان اینکه صددرصد جوجه بوقلمون مورد نیاز کشور در گیلان تولید می شود گفت: در شهرستانهای سیاهکل، املش، رشت و شفت بیش از دیگر شهرستانهای گیلان جوجه بوقلمون تولید می شود.
وی با بیان اینکه همچنین بیش از ۷۰ درصد مزارع مولد بوقلمون کشور نیز گیلان وجود دارد افزود : مصرف سرانه گوشت بوقلمون در کشور ۳۰۰ گرم است که با توانمندسازی واحدهای تولیدی، قصد داریم این رقم را به ۴۰۰گرم افزایش دهیم.
علی اکبرنژاد خاطرنشان کرد: این موفقیت درحالی رقم خورده است که ۹ سال پیش جوجه بوقلمون مورد نیاز از خارج وارد می شد.
وی افزود: گوشت بوقلمون جایگزینی خوبی برای گوشت قرمز است و می تواند در تامین پروتئین مردم تاثیر خوبی داشت باشد.
مدیر امور دام جهاد کشاورزی گیلان تصریح کرد: شرایط آب و هوایی مناسب گیلان موجب شده است که شاهد توسعه صنعت پرورش بوقلمون در گیلان باشیم.
وی گفت: استقبال مردم از خرید گوشت بوقلمون افزایش یافته است و توسعه این صنعت در گیلان علاوه بر اشتغالزایی می تواند در افزایش تولید گوشت سالم نقش موثری ایفا کند.
علی اکبرنژاد خاطرنشان کرد: تا شهریورماه امسال با بهره برداری از جوجه کشی های نیمه کاره شاهد افزایش تولید جوجه یکروزه بوقلمون در گیلان خواهیم بود.
وی گفت: جوجه بوقلمون های تولید شده در گیلان به سراسر کشور توزیع می شود.
انتهای پیام
نظر شما