تحولات منطقه

نائب رئیس خانه صنعت، معدن و تجارت ایران گفت: چندین سال است که تولیدکنندگان با مسائلی در نظام بانکی، امور مالیاتی و بیمه تأمین اجتماعی و مانند آنها مواجه هستند که این مشکلات همچنان به قوت خود باقی است.

مشکلات تولید کنندگان همچنان به قوت خود باقی است
زمان مطالعه: ۲ دقیقه

به گزارش قدس آنلاین، حسن حسینی در نشست با خبرنگاران مشهدی با اشاره به اهمیت رونق تولید و رفع مشکل تولیدکنندگان افزود: حجم مراجعه های تولیدکنندگان به خانه صنعت، معدن و تجارت خراسان رضوی و نوع آنها نشان می‌دهد که مشکلات گذشته به قوت خود باقی است و در سال رونق تولید اتفاق خاصی نیفتاده است.

وی ادامه داد: رهبر معظم انقلاب با توجه به اقتضائات و شرایط اقتصادی کشور، امسال را به نام "رونق تولید" نام گذاری کردند زیرا کشور بیش از هر زمان دیگری برای رفع بیکاری، آسیب‌های اجتماعی و بهبود وضعیت معیشت مردم به رونق تولید نیاز داشت.

نایب رئیس خانه صنعت، معدن و تجارت ایران گفت: زمانی که رهبر معظم انقلاب امسال را با نام "رونق تولید" نام گذاری کردند طبعاً به این معنی است که بخش تولید کشور از رونق کافی برخوردار نبوده است و در این راستا عده‌ای موظف هستند نقشه راهی برای این مهم ترسیم کنند.

حسینی افزود: با این حال از سال گذشته که به نام سال "حمایت از کالای ایرانی" نام گذاری شده بود تا امسال که به نام سال "رونق تولید" نام گذاری شده است، هیچ تغییر محسوس و حرکت معناداری اتفاق نیفتاده است.

وی ادامه داد: ۹ سال است که تولیدکنندگان کشور نسبت به مکلف شدن خود به پرداخت مالیات بر ارزش افزوده شکایت دارند و آن را حق خود نمی‌دانند زیرا این مهم یکی از عوامل کند کننده اقتصاد کشور است.

نایب رئیس خانه صنعت، معدن و تجارت ایران گفت: تولیدکنندگان اعتراضی نسبت به دریافت مالیات بر ارزش افزوده از سوی دولت ندارند اما چه لزومی دارد که تولیدکننده، مالیات را برای دولت وصول کند؟ اخذ مالیات بر ارزش افزوده باید به طریقی که در همه کشورهای دنیا رایج است در ایران نیز اجرا شود.

حسینی اضافه کرد: در سال رونق تولید لازم است که بهره‌های بانکی کاهش یابد و سازمان تأمین اجتماعی هم بخشنامه های پیشین را کنار گذاشته و قانون فعلی را اجرا کند اما مشاهده می کنیم که حتی فرآیند واگذاری زمین به افرادی که قصد فعالیت صنعتی داشته باشند در شهرک های صنعتی خراسان رضوی نسبت به سال گذشته سختگیرانه تر شده است.

وی افزود: پارسال بیش از ۳۰ میلیارد دلار ارز دولتی برای واردات کالاهای اساسی اختصاص یافت با این حال نه تنها تأثیری در قیمت کالاها نگذاشت بلکه قیمت آنها افزایش نیز داشت.

وی ادامه داد: اقتصاد ایران سیاسی شده و سیاست بر اقتصاد اثر گذاشته است که در این راستا استاندار خراسان رضوی با طراحی پروژه مثلث توسعه اقتصادی – فرهنگی بهترین اقدام را برای جدایی سیاست از اقتصاد انجام داده است.

منبع: ایرنا

انتهای پیام/

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.