۱۲ مرداد ۱۳۹۸ - ۱۲:۰۸
کد خبر: 665658
عضو هیأت علمی مؤسسه پژوهشی علوم و صنایع غذایی گفت: حواس انسانی و ارزیابی حسی لازمه پژوهش های رو به گسترش علوم و صنایع غذایی است زیرا برای فروش یک محصول علاوه بر کاربرد مؤثر، آن محصول باید از لحاظ ذائقه پسندی مشتری نیز مورد توجه قرار گیرد.
![ارزیابی حسی لازمه پژوهش های رو به گسترش علوم و صنایع غذایی است ارزیابی حسی لازمه پژوهش های رو به گسترش علوم و صنایع غذایی است](https://media.qudsonline.ir/d/2017/06/10/4/727905.jpg)
نظر شما