تحولات لبنان و فلسطین

یزد - کارشناس نظارت و بازرسی شبکه دامپزشکی شهرستان یزد با بیان اینکه قبل از خرید میگو، از سالم بودن آن اطمینان حاصل نمایید گفت : میگو یک جانور آبزی می باشد که مصرف آن در سراسر جهان طرفداران بسیاری دارد این فرآورده خام دامی علاوه بر طعم مطلوب، خواص غذایی بسیار ارزشمندی دارد که بر محبوبیت آن می افزاید.

قبل از خرید میگو، از سالم بودن آن اطمینان حاصل نمایید

به گزارش روابط عمومی به نقل از ادراه کل دامپزشکی استان یزد، جبار ملکی اظهارداشت : کارشناسان دامپزشکی به عنوان متولیان اصلی نظارت بر سلامت این فراوده خام دامی به مردم توصیه می کنند قبل از خرید و مصرف میگو تقلبات و تخلفات بهداشتی در عرضه میگو را بشناسند.

وی افزود: توجه به خصوصیات ظاهری و ارگانولپتیک میگو از جمله رنگ ، بو ، وضعیت ظاهری ( سر و سینه و دم ، پاها و پوسته ها و شاخک ، چشم ها ) و نیز کیفیت گوشت میگو از نظر بافت ، رنگ و رگ  و شرایط نگهداری و عرضه آن از مهم ترین  راه های اطمینان از سلامت این فراوده خام دامی است.

جبلی تصریح کرد: میگوی تازه رنگی کاملا روشن و درخشنده دارد و هیچگونه سیاه شدگی ندارد سر، سینه و دم آن محکم و متصل بوده و از همدیگر جدا نشده پاها، پوسته ها و شاخک آن کاملا سفت و محکم بوده و از بدن جدا نیستند علاوه بر این در میگوی تازه چشم ها روشن و براق و محکم در جای خود قرار دارند بوی میگوی تازه بوی طبیعی جلبک دریایی یا آب دریا می دهد و هیچگونه زنندگی ندارد گوشت میگوی تازه هم سخت، آبدار، سفید و درخشنده و دارای رگ پشتی سفت و مقاوم است.

کارشناس نظارت و بازرسی شبکه دامپزشکی در خصوص شرایط نگهداری و عرضه میگو گفت: میگوی تازه در دمای صفر تا ۴ درجه سانتیگراد به مدت ۷ روز  و اگر به صورت منجمد عرضه شده باشد به مدت دوازده ماه در دمای ۱۸- درجه قابل نگهداری است و بسته بندی میگو به صورت تازه یا منجمد باید در کارگاه های مجاز انجام شده و محصول عرضه شده نیز دارای برچسب مشخصات باشد.

وی دخاطر نشان ساخت: تامین میگو از منابع غیر مجاز، تغییر یا مخدوش نمودن تاریخ تولید و انقضاء یا سایر موارد مندرج در نشانه گذاری میگوی بسته بندی شده و یا فروش میگو بدون تاریخ تولید و انقضاء و استفاده از میگوی فاسد به منظور تولید فراورده های میگو از موارد تقلب و تخلف بهداشتی در زمینه عرضه میگو است و همچنین عدم یخ پوشانی کامل میگوی تازه، عدم رعایت برودت یخچال و یا فریزر در محل عرضه و همچنین عدم توجه به پاکیزگی و حفظ شرایط بهداشتی یخچال و سایر وسایل مورد استفاده از دیگر مصادیق تخلفات بهداشتی است.

انتهای پیام /

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.