به گزارش قدس آنلاین به نقل ازروابط عمومی اداره کل دامپزشکی استان یزد ، محمدرضا متوسل الحسینی با بیان این خبر اظهارداشت: بی توجهی به اصول بهداشتی ذبح دام و انجام قربانی در جلوی هیئت های عزاداری، علاوه بر انتقال آلودگی از طریق کفش و سایر وسایل به مجالس عزاداری ، منجر به افزایش احتمال انتقال بیماریهای مشترک بین انسان و دام از جمله بیماری تب کریمه کنگو از طریق گوشت پیش سرد نشده می شود.
وی با تأکید بر اهمیت حفظ بهداشت عمومی جامعه سلامت شهروندان افزود: یکی از نکات مورد توجه در پیشگیری از بیماری های مشترک بین انسان و دام، توجه شهروندان به اصول بهداشتی ذبح و اجرایی نمودن سنت قربانی از طریق کشتارگاه می باشد تا با نظارت های صورت گرفته در این اماکن و پیش سرد گذاری لاشه ها قبل از مصرف، سلامت گوشت مورد استفاده در پخت نذری تضمین گردد.
متوسل الحسینی تصریح کرد: با توجه به آنکه در پاره ای از موارد ذبح دام خارج از کشتارگاه و بدون نظارت ناظرین دامپزشکی صورت می گیرد؛ پیش سرد گذاری در دمای ۰ تا ۴ درجه به مدت ۲۴ ساعت و همچنین خرد کردن گوشت با دستکش برای پیشگیری از انتقال بیماری های مشترک ضروری می باشد.
وی خاطر نشان ساخت : مردم برای ذبح دام می توانند از شبکه های دامپزشکی استان کمک گرفته و یا راهنمایی لازم را در این خصوص از طریق سامانه ۱۵۱۲ دریافت نمایند.
نظر شما