تحولات منطقه

برای ۲۳۰ قلاده حیوان خانگی همراه مسافر از طریق دامپزشکی خراسان رضوی مجوز صادرات به سایر کشورها صادر شده است

برای ۲۳۰ حیوان خانگی همراه مسافر در خراسان رضوی مجوز صدور صادر شد
زمان مطالعه: ۱ دقیقه

به گزارش قدس آنلاین، رئیس اداره قرنطینه و امنیت زیستی اداره کل دامپزشکی خراسان رضوی گفت: تمام این  حیوانات خانگی سگ و گربه بودند که ۱۴۰ قلاده از آنها در سال گذشته و بقیه در سال جاری مجوز صادرات گرفته اند.
دکتر حامد طاهریان افزود: این حیوانات به کشورهای مختلف از جمله  آمریکا، ترکیه، افغانستان،  پاکستان و کشورهای عضو اتحادیه اروپا صادر می شوند.
وی اظهار داشت: صادرات این حیوانات همراه با مسافر است زیرا بسیاری از افرادی که این حیوانات را نگهداری می کنند هنگام سفر یا مهاجرت آنها را همراه خود می برند.

وی گفت: حیوانات خانگی برای دریافت مجوز صدور از نظر سلامت،  ابتلا به بیماری های مختلف بویژه انگلی و انجام واکسیناسیون هاری مورد ارزیابی قرار می گیرند.

پذیرش و حمل حیوانات خانگی به عنوان بار همراه مسافر در پروازهای هواپیمایی جمهوری اسلامی ایران بر اساس مقررات کشورهای مبداء، ترانزیت و مقصد، رعایت مقررات هواپیمایی جمهوری اسلامی ایران، انجام رزرو جا و هماهنگی های لازم، تهیه مدارک مورد نیاز برای حمل و استاندارد بودن قفس نگهداری حیوان برای حمل انجام می پذیرد.

منبع: ایرنا

انتهای خبر/

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • مدیر سایت مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظرات پس از تأیید منتشر می‌شود.
captcha