تحولات منطقه

محسن حاجی میرزایی با تاکید بر آمادگی مدارس و فضاهای آموزشی در تمام مناطق زلزله زده و سیل زده کشور برای اول مهر بر ضرورت ارتقای کیفی آموزش در کشور تأکید کرد.

الان زمان توسعه کیفی فضاهای آموزشی است/ ۱۰۰ هزار معلم کم داریم
زمان مطالعه: ۲ دقیقه

قدس آنلاین: محسن حاجی میرزایی  درباره وضعیت کمبود معلمان در کشور اظهار داشت: در حال حاضر با کمبود حدود ۱۰۰ هزار معلم در کل کشور مواجه هستیم که پیش بینی شده این کمبود از طریق بکارگیری معلمان حق‌التدریس، آموزش‌یاران و پیش دبستانی‌ها و همچنین خروجی‌های دانشگاه فرهنگیان تامین شود. امیدواریم در ابتدای مهر کلاسی بدون معلم نباشد.

وی که در حاشیه جلسه هیئت دولت با خبرنگاران سخن گفتگو می‌کرد، در پاسخ به پرسشی درباره کاهش میزان سرانه آموزشی کشور نسبت به سایر کشورهای در حال توسعه گفت: هم در فضای آموزشی مشاهده می‌کنیم که متوسط سرانه کشور پایین است و هم در زمینه سهم از تولید ناخالص داخلی با این کمبود مواجه هستیم که در هر دو مورد باید ارتقاهای لازم صورت بگیرد. امیدواریم با پیش بینی‌های که در سند تحول انجام شده است به تدریج منابع مورد نیازمان در این خصوص تامین شود.

وزیر آموزش و پرورش تاکید کرد: ما در جستجوی پایدار کردن منابع آموزش و پرورش هستیم و معتقدیم که آموزش و پرورش نباید دغدغه منابع داشته باشد بلکه فقط باید به کیفیت آموزش فکر کند.

حاجی میرزایی در پاسخ به پرسشی درباره وضعیت تامین کتاب‌های درسی نیز اظهار کرد: تمام کتاب‌های درسی مورد نیاز در کشور توزیع شده و بخش مهمی از دانش آموزان نیز تا کنون کتب مورد نیاز خود را تامین کرده‌اند.

حاجی میرزایی در پاسخ به سوال خبرنگار قدس آنلاین درباره وضعیت مدارس مناطق زلزله زده و سیل زده در آستانه آغاز مدارس گفت: طبق آخرین گزارش در استان گلستان ۳۲۴ مدرسه آسیب دیده بود که همه آنها بازسازی و تعمیر شده‌اند. ۲۴ مدرسه کاملا تخریب شده بود که ۱۷ مورد آنها بازسازی شده و بقیه در دست انجام است و کسری ها هم از طریق کانکس تأمین شده. در استان خوزستان تمامی مدارس تعمیر سده‌اند و مدرس تخریبی ۴ کلاسه هم تا ۱۵ مهر ماه به  چرخه اموزشی بر می‌گرددو مدارس ۱۲ کلاسی هم تا نیمه آبان‌ماه حتما سعی می‌شود تا فعال شود.

حاجی میرزایی افزود: در استان لرستان هم ۴۲۳ مدرسه دچار مشکل شده بود که ۳۱۰ مدرسه بازسازی شده یا در حال بازسازی است، ۳۱ مدرسه جدید برای اول مهر آماده بهره برداری است و کسری ها نیز از طریق مدارس دیگر یا کانکس پیش‌بینی شده است.

وی در پاسخ به پرسش دیگری درباره اظهارات مسئولان بنیاد شهید در خصوص عدم اقدام آموزش و پرورش به خرید مدارس تحت تملک خود و تخلیه برخی از این مدارس اظهار کرد: ما با بنیاد شهید توافق کرده‌ایم و قرارداد اجاره با تمام املاکی که تملک آنها با بنیاد شهید بوده امضا شده است. درباره مدارس تخلیه شده نیز هماهنگی‌های لازم انجام خواهد شد.  

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.