تحولات لبنان و فلسطین

مرکز تحقیقاتی "Expat Insider" در گزارش خود خطرناک‌ترین کشورهای جهان را معرفی کرده‌ است؛ در این تحقیق، شاخصه‌هایی مانند صلح، امنیت و ثبات سیاسی، کیفیت زندگی، هزینه زندگی و تامین مالی شخصی نیز درنظر گرفته شده‌اند.

۲۰ کشور خطرناک جهان در سال ۲۰۱۹ را بشناسید!

قدس آنلاین: بر اساس گزارش "Expat Insider"، خطرناک‌ترین کشورهای جهان در سال 2019 معرفی شدند؛ در این تحقیق، شاخصه‌هایی مانند صلح، امنیت و ثبات سیاسی، کیفیت زندگی، هزینه زندگی و تامین مالی شخصی نیز درنظر گرفته شده‌اند. 

در لیست زیر خطرناک‌ترین کشورهای جهان از لحاظ زندگی در سال 2019 ذکر شده‌اند: 

1. برزیل 

یکی از مشکلات اساسی این کشور کمبود امنیت است؛ بسیاری از مردم برزیل در ترس زندگی می‌کنند؛ سطح بالای خشونت و جرم در این کشور نگران‌کننده است؛ براساس گزارش مرکز تحقیقاتی "world population"، بین سالهای 2017 تا 2018 تعداد 59 هزار نفر در این کشور به قتل رسیده‌اند!

 یکی دیگر از مشکلات مهم در این کشور هرج و مرج سیاسی است؛ بسیاری از کارمندان برزیلی در این شرایط دچار سردرگمی شده و بسیاری کار خود را از دست داده‌اند. 

2. آفریقای جنوبی

این کشور وضعیت سیاسی مشخصی ندارد؛ میزان فساد اداری در آن بسیار بالا است و سیستم نظارتی در ضعف بسر می‌برد. 

میزان جرم و جنایت در این کشور قابل تامل است؛ از اوایل سال 2019 تعداد 2.01 میلیون جرم در این کشور اتفاق افتاده‌ است! همچنین در سال 2018، تعداد 21 هزار و 22 نفر بر اثر نزاع‌های خیابانی به قتل رسیده‌اند. 

یکی دیگر مشکلات این کشور مسئله‌ی نژادپرستی است؛ بسیاری از سفیدپوستان مهاجر که در راس حکومت قرار دارند، رفتار مناسبی با ساکنان اصلی این سرزمین ندارند. 

3. نیجریه 

مردم این کشور احساس عدم اطمینان به هنگام راه رفتن در خیابان‌ها را دارند؛ به گفته‌ی مردم این کشور ممکن است هر اتفاقی در هر زمان و همه‌جا رخ دهد!

نرخ قتل در این کشور در سال 2016  از هر 100هزار نفر، 10نفر ثبت شده‌ است؛ در تحقیقی در سال 2012 بیان شد که 31درصد بانوان در این کشور مورد خشونت‌های جنسی قرار گرفته‌اند. 

4. آرژانتین 

بر اساس شرایط اقتصادی در این کشور، هر برنامه‌ریزی مالی اغلب در نوسان است؛ امنیت مالی در این کشور در ابهام است و هیچ فردی نسبت به آینده‌ خود اطمینان ندارد. 

در سال 2016 تعداد 2 هزار و 605 نفر به علت قتل زندانی ‌شده اند؛ نرخ قتل در این کشور در سال 2016، 6 نفر از هر 100 هزار نفر بوده‌ است. 

5. هند 

تنش‌های اجتماعی در این کشور بسیار بالا است؛ تقابل دو طبقه‌ ثروتمند و فرودست باعث کشمکش‌های فراوانی در این کشور شده‌ است؛ براساس نظرسنجی "Expat Insider" از گردشگران خارجی در این کشور، مردم هند بسیار با خشونت صحبت می‌کنند و به شخص خارجی سوءظن دارند؛ بسیاری از هندی تصورشان بر این است که گردشگران بسیار ثروتمند هستند و باید پول بسیاری از آن‌ها دریافت کرد. 

آلودگی محیطی در این کشور بسیار شدید است؛ در معابر اصلی و خیابان‌های شهرها، زباله‌ها بر روی زمین ریخته‌ شده‌اند؛ بهداشت فردی در محلههای ضعیف شهرها رعایت نمی‌شود. 

بسیاری از زنان گردشگر خارجی در نظرات خود از آزار و اذیت جنسی مردان محلی شکایت کرده‌اند؛ به گفته‌ی آنان بهنگام رفت‌و آمد از خیابان‌ها، مردان محلی به زنان خارجی آزار می‌رسانند. 

6. پرو 

مردم در این کشور رفتار تهاجمی از خود نشان می‌دهند؛ با یک مشکل کوچک در خیابان‌های این کشور امکان درگیری بسیار بالا می‌رود. 

در سال 2015 تعداد 7.16 نفر از 100 هزار نفر، جان خود را در درگیری‌های خیابانی جان خود را از دست داده‌اند همچنین تعداد 2247 نفر به علت قتل زندانی شده‌اند. 

7. کنیا 

بسیاری از گردشگران خارجی در این کشور مورد سرقت و کلاهبرداری قرار می‌گیرند؛ بسیاری از این سرقت‌ها در اتاق‌های هتل‌ها رخ داده‌است؛ همچنین پلیس این کشور به بهانه‌های نامعلوم جلوی گردشگران را گرفته و با دریافت پول اجازه‌ تردد می‌دهد!

در این کشور وضعیت جاده‌ها بسیار وحشتناک است و رسیدگی کمی نسبت به آنها انجام می‌شود؛ در هر ساعتی از روز در خیابان‌ها ترافیک وحشتناکی وجود دارد؛ از لحاظ ظاهری شهرهای این کشور آلوده است و بهداشت فردی در آن رعایت نمی‌شود. 

8. اوکراین 

فساد اداری در این کشور بسیار زیاد است؛ بسیاری از مردم برای انجام شدن کارهایشان مجبور به پرداخت رشوه هستند؛ بسیاری از مردم به صداقت دولت اعتمادی ندارند. 

وضعیت اقتصادی در این کشور در نوسان است و هیچ فردی به آینده‌ی مالی خود اطمینان ندارد؛ در نظر برخی از افراد این کشور، گردشگران خارجی به عنوان کیف‌پول شناخته می‌شوند. 

9. ترکیه 

مردم ترکیه از صحبت کردن و ابراز عقاید خود وحشت دارند؛ سیاست دولت این کشور باعث تقسیم جامعه شده‌است؛ مردم این کشور از  در نظرسنجی "Expat Insider" از وضعیت امنیتی این کشور صحبت می‌کنند. 

10. کلمبیا 

فساد در کلمبیا بسیار زیاد است؛ سیستم حکومتی این کشور به گونه‌ای است که نه برای افراد بومی و نه برای مهاجران عادلانه نیست؛  همه چیز در اختیار دولت است و سرمایه‌گزاران خارجی برای سرمایه گزاری در این کشور با مشکل روبه رو هستند. 

آمار جرم و جنایت نیز در این کشور بالا است؛ نرخ قتل در سال 2016 در این کشور از هر 100هزار نفر، 24.4 نفر بوده‌است. همچنین میزان آزار و اذیت جنسی نسبت به زنان نیز بالا است؛ در همین سال تعداد 33هزار پرونده در مورد خشونت جنسی نسبت به زنان در این کشور مورد بررسی قرار گرفته‌است. 
 

11. مکزیک 

یکی از مشکلات اساسی کشور مکزیک، تامین امنیت است؛ در این کشور میزان جرم و جنایت بسیار بالا است؛ در نیمه نخست سال 2019 در این کشور تعداد 17 هزار قتل به ثبت رسیده‌ است؛ در طول روز تعداد 90 نفر جان خود را در درگیریها از دست می‌دهند. 

وجود کارتل‌های مواد مخدر در این کشور بر این ناامنی دامن زده‌است؛ بسیاری از مردم مکزیک برای تامین مالی خود وارد این کارتل‌ها می‌شوند و برای کسب سود بیشتر امنیت کشور را مختل می‌کنند. 

میزان قابل توجهی از دزدی نیز در این کشور وجود دارد؛ بسیاری از گردشگران خارجی از سرقت وسایل و پول‌های خود به پلیس مراجعه می‌کنند. 

12. انگلیس 

یکی از معضلات زندگی در انگلیس، قیمت اجاره‌خانه است؛ دربرخی از شهرهای انگلیس مانند لندن، به حدی میزان کرایه‌ خانه‌ها بالا است که بسیاری از افراد از عهده‌ی آن برنمی‌آیند؛ به همین سبب میزان بی‌خانمانی در این کشور رو به افزایش است. 

در کشور انگلیس میزان سرقت با چاقو بسیار گسترده است؛ "گاردین" در این باره نوشت که در سال 2018 تعداد 40 هزار و 829 پرونده سرقت توسط پلیس این کشور مورد بررسی قرار گرفته‌ است. 

از دیگر مشکلات این کشور، نژادپرستی گروهی افراطی است که برای حذف سیاهپوستان حتی اقدام به قتل آنان می‌کنند. 

13. مصر 

دولت این کشور به شدت امنیتی برخورد می‌کند؛ افراد این کشور از لحاظ آزادی بسیار مورد فشار هستند. 

وضعیت جاده‌های مصر بشدت نامناسب است و ترافیک وحشتناکی، کل کشور را در طول روز فرا می‌گیرد؛ ازدحام جمعیت در خیابان ها و معابر اصلی شهر بسیار است؛ ساختمان‌ها بسیار فرسوده هستند و هیچ برنامه‌ای در جهت بهبود آنان انجام نشده است. 

14. فیلیپین 

تملک زمین توسط غریبه‌ها در این کشور محال است و غیر بومیان برای زندگی در این کشور با مشکل روبه‌رو هستند؛ در این کشور قوانینی وجود دارد که غیر بومیان را محدود می‌کند. 

فساد در این کشور بچشم می‌آید؛ برای حل بسیاری از مشکلات احتیاج به یک فرد منتصب به دولت است. 

رانندگی در این کشور همراه با خطر است؛ میزان مرگ در تصادفات در این کشور نسبت به میانگین جهانی بالاتر است. 

15. ایتالیا 

بروکراسی در این کشور نامنظم است و بسیاری از مسئولان، محدوده‌ی فعالیت خود را نمی‌دانند. 

16. آمریکا 

نژادپرستی در این کشور بسیار نمایان است؛ برخی از سفیدپوستان در این کشور به راحتی سیاهپوستان را می‌کشند و قانون این کشور در مقابل آنان سکوت می‌کند. 

به دلیل قانون آزادی اسلحه در این کشور، میزان کشتار و جنایات بسیار زیاد است؛ قتل با اسلحه شایع‌ترین جرم در این کشور است. 

از دیگر مشکلات این کشور آموزش است؛ در این کشور مدارس خاصی برای افراد خاص وجود دارد و دیگران از لحاظ آموزشی در فقر بسر می‌برند. 

تنش های اجتماعی در این کشور بسیار گسترده هستند و افراد خاص دارای گستردگی عمل هستند و دیگران در مقابل آنان فعالیتی ندارند. 

17. اندونزی 

افراط گرایی مذهبی در این کشور یکی از معضلات امنیتی است؛ اقلیت‌های دینی در این کشور از آزادی عمل چندانی برخوردار نیستند. 

مشکل دسترسی به مراقبت‌های بهداشتی در این کشور به چشم می‌خورد؛ تعداد مراکز درمانی نسبت به جمعیت کشور کمتر است؛ همچنین میزان آلودگی هوا در این کشور بالا است و مردم شهرها در آلودگی بسیار زندگی می‌کنند.  

حمل و نقل در این کشور با سختی همراه است؛ به علت ترافیک گسترده در این کشور برای عبور و مرور باید تمهیداتی را اندیشید. 

18. یونان 

به علت وضعیت نامناسب اقتصادی در این کشور، افراد از آینده‌ درآمد خود اطمینان ندارند؛ فرصت‌های شغلی در این کشور بسیار کم است و بیکاری بسیار گسترده است. 

19. کویت 

در این کشور تبعیض بسیاری وجود دراد؛ افرادی که منتسب به خاندان پادشاهی در این کشور هستند در آسایش و امنیت کامل هستند اما مردم عادی از ناامنی و وضعیت بد اقتصادی بسر می‌برند. 

در این کشور مشکلات زیست محیطی وجود دارد؛ به علت خشکی هوا و بیابانی بودن آن، میزان دسترسی به آب آشامیدنی کم است. 

20. تایلند 

در این کشور می‌توان گفت صلح وجود ندارد؛ آشوب و نزاع‌های خیابانی در همه‌ی معابر اصلی شهر دیده می‌شود؛ سر و صدا و میزان آلودگی صوتی در این کشور بسیار بالا است. 

این کشور بسیار کثیف است و با مشکل ازدیاد زباله روبه‌رو است؛ زیرساخت‌های این کشور توسعه‌نیافته است و دولت هیچ اقدامی در جهت بهبود آن انجام نمی‌دهد.
منبع: تسنیم
انتهای پیام/

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.