به گزارش قدس آنلاین، محمد سنجری امروز در جلسه کارگروه اشتغال و سرمایه گذاری شهرستان گناباد افزود: باید برای پرداخت این تسهیلات بر اساس کارآفرینی و اشتغال زایی و شناخت دقیق ظرفیتهای هر شهرستان اقدام کرد.
وی ادامه داد: حفظ اشتغال موجود و راه اندازی مجدد واحدهای نیمه فعال ضرورت توسعه رونق اقتصادی و کارآفرینی در خراسان رضوی است و باید از همه ظرفیتهای بخشهای دولتی و خصوصی در این زمینه بهره گرفت.
مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی خراسان رضوی گفت: تعطیلی واحدها ممکن است در تغییر نگرش روانی سرمایه گذاران جدید برای سرمایه گذاری موثر نباشد و از این رو راه اندازی واحدهای غیر فعال از اعطای مجوز ایجاد واحدهای تولیدی جدید مقرون به صرفه تر است.
سنجری افزود: قوانین اشتغال و کارآفرینی باید متناسب با منافع مردم انعطاف داشته باشد و تصمیم گیری مسئولان مربوطه با درک صحیح از شرایط روز جامعه باشد و از هر گونه اقدامی که مانعی در این مسیر ایجاد می کند پرهیز شود.
وی ادامه داد: اگر بانکها به دلیل بدهی های بانکی، یک واحد تولیدی را تملک کردند باید با اقداماتی نظیر اجاره به شرط تملیک و مشارکتی نسبت به راه اندازی مجدد آنها اقدام کنند.
دبیر کارگروه اشتغال و سرمایه گذاری خراسان رضوی با اشاره به شناسایی ۱۶۳ واحد تولیدی غیر فعال در این ارتباط در خراسان رضوی گفت: مراقبت از واحدهای دارای مشکل و بحرانی در کنار حمایت از راه اندازی طرحهای نیمه تمام باید اولویت اشتغال و کارآفرینی استان قرار گیرد.
سنجری ضمن تاکید بر حمایت از شرکتهای دانش بنیان و استارتاپها و مراکز مشاوره و کارآفرینی افزود: با گسترش علم و فناوری تا ۱۰ سال آینده ۵۰ درصد مشاغل موجود غیر فعال می شود از این رو چاره ای جز تعریف مشاغل جدید بر پایه علم و دانش و خلاقیت نیست و حفظ اشتغال موجود و مبتنی بر مهارت آموزی در محیط واقعی کار و تنوع در تولید و صادرات بر مبنای فناوری، لازمه رونق تولید است.
وی ادامه داد: در شرایط تشدید تحریمها و جنگ اقتصادی دشمنان باید همانند جنگ نظامی در دوران دفاع مقدس و با بهره گیری از ظرفیت های مشارکتهای مردمی با سیاستهای خصمانه مستکبران مقابله کرد و با اتکای به توان مردمی برای رونق تولید و اشتغال و کارآفرینی برنامه منسجم داشت.
فرماندار گناباد هم در این نشست گفت: در راستای حمایت از تولید و اشتغال و کارآفرینی و در راستای سیاستهای دولت ۲۲۹ میلیارد و ۹۲۰ میلیون ریال تسهیلات اشتغال زایی در قالب ۵۳۱ طرح اشتغال فراگیر، روستایی، مشاغل خانگی و حمایتی بهزیستی و کمیته امداد امام خمینی (ره) طی یک سال گذشته در این شهرستان پرداخت شد و میزان تعهد اشتغال در این بخشها دو هزار و ۲۰۸ نفر بود ولی با اهتمام مسئولان ذیربط فرصت شغلی برای دو هزار و ۶۷۴ نفر فراهم شد.
حامد قربانی افزود: تعهد اشتغال گناباد طی امسال بیش از هزار و ۵۰۰ نفر است که از ابتدای امسال تاکنون ۳۴۳ نفر آن محقق شد.
امام جمعه گناباد هم با انتقاد از فقدان جدیت معین های اقتصادی این شهرستان در عمل به تعهداتشان گفت: عملکرد معینها در گناباد نسبت به سایر شهرستانها ضعیف است و به جز بانک قرض الحسنه رسالت دیگر بخشها مانند اتاق بازرگانی به تعهداتشان به نحو مطلوب عمل نکردند.
حجت الاسلام حسن صادقی نسب افزود: می توان با برنامه ریزی صحیح و بهره گیری حداکثری از توان و ظرفیت معینهای اقتصادی برای تکمیل طرحهای نیمه تمام و رونق اقتصادی و اشتغال و کارآفرینی در این شهرستان بهره لازم را گرفت.
شهرستان ۹۰ هزار نفری گناباد در فاصله ۲۸۷ کیلومتری جنوب مشهد واقع است.
منبع: ایرنا
انتهای خبر/
نظر شما