گرمای شدید هوا در فصل تابستان و سرمای هفته گذشته ۸۰۰ میلیارد ریال به فلفل کاران داورزنی خسارت زد.
به گزارش قدس آنلاین، معاون جهاد کشاورزی داورزن همزمان با فصل برداشت محصول فلفل گفت: ۴۱۰ هکتار اراضی کشاورزی این شهرستان زیر کشت فلفل است که دمای بالای ۴۰ درجه تابستان و سرمای ماه جاری سبب کاهش ۲۰ درصدی این محصول شده است. محمدرضا داورزنی افزود: در شرایط طبیعی از هر بوته فلفل سبز بیش از ۶ مرحله محصول برداشت می شود که این مقدار امسال به سبب تغییرات جوی به سه مرحله کاهش یافته است. وی تصریح کرد: داورزن به لحاظ سطح زیر کشت و میزان برداشت، قطب تولید محصول فلفل بوده و رتبه نخست را در سطح کشور دارد. معاون جهاد کشاورزی داورزن گفت: فعالیت ۴۰ کارگاه فلفل کوبی در این شهرستان دو هزار و ۲۰۰ فرصت شغلی مسقیم و غیرمستقیم ایجاد کرده است. کنجد، فلفل، خاکشیر، گندم، جو، پنبه و جالیز از محصولات کشاورزی شهرستان داورزن به شمار می روند. داورزن در فاصله ۳۱۰ کیلومتری غرب مشهد واقع است.
نظر شما