تحولات لبنان و فلسطین

با حکم وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی، سعید بیابانکی به عنوان دبیر علمی چهاردهمین جشنواره بین‌المللی شعر فجر منصوب شد.

سعید بیابانکی دبیر علمی جشنواره شعر فجر شد



به گزارش قدس آنلاین به نقل از روابط عمومی بنیاد شعر و ادبیات داستانی ایرانیان، در حکم انتصاب دبیر علمی آمده:

«جناب آقای سعید بیابانکی
نظر به پیشنهاد معاونت امور فرهنگی و با توجه به سوابق و تجارب ارزنده جناب‌عالی در عرصه شعر و پژوهش‌های گرانسنگ ادبیات فارسی، به موجب این حکم به عنوان «دبیر علمی چهاردهمین جشنواره بین‌المللی شعر فجر» منصوب می‌شوید.
امید است بر اساس وظایف مندرج در آیین‌نامه جشنواره، اقدام لازم را معمول نمایید.
مزید توفیق شما را از خداوند متعال مسالت دارم.»

 

سید عباس صالحی
وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی


یادآور می‌شود پیش از این در حکم دیگری، مهدی قزلی به عنوان دبیر اجرایی چهاردهمین جشنواره بین‌المللی شعر فجر منصوب شد.

دبیر علمی چهاردهمین جشنواره بین‌المللی شعر فجر را بشناسیم
سعید بیابانکی متولد چهارم مهرماه سال ۱۳۴۷ در خمینی شهر اصفهان است. در سال ۱۳۶۹ اولین کتاب شعرش با نام "ردپایی بر برف" منتشر شد؛ ولی با انتشار کتاب "نیمی از خورشید اتفاق افتاد" در سال ۱۳۷۶ به عنوان شاعری با زبان خاص، متفاوت و صاحب سبک در جامعه ادبی شناخته شد.
بیابانکی قالب‎های متفاوت شعری از جمله سنتی، سپید، غزل و چارپاره را آزموده است؛ ولی در میان آن‎ها، چارپاره‏های او شهرت بیشتری دارد. وی در چارپاره‎های خود به مفاهیمی چون عشق، مذهب، مسائل اجتماعی و تاریخی و همچنین زندگی شهدا و مسائل فرهنگی‎ پرداخته است. سید علی موسوی گرمارودی در مورد چارپاره‎های او که در کتاب "سنگچین" آمده است، چنین گفته: «چارپاره‌های سعید بیابانکی از چارپاره‎های شاعران دهه چهل و پنجاه هم بهتر است»
از سوابق اجرایی وی می‌توان به دبیری جشنواره شعر و داستان جوان سوره، عضویت در شورای‌عالی شعر صدا و سیما، عضویت در شورای سیاست‌گذاری جشنواره شعر فجر و عضویت در شورای شعر وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی اشاره کرد.
سعید بیابانکی بخاطر اشعار زیبای خود بارها مورد تشویق قرارگرفته است و موفق به دریافت جایزه‏ کتاب فصل و نامزد دریافت جایزه کتاب سال بابت کتاب «سنگچین» شده است. همچنین در سومین جشنواره شعر فجر به عنوان برگزیده معرفی شده است.
از آثار وی می‌توان به «در پایی بر برف»، «نیمی از خورشید»، «نه ترنجی، نه اناری»، «نامه‎های کوفی»، «سنگچین»، «یلدا»، «هی شعرِ تر انگیزد» (مجموعه اشعار طنز)، «سکته ملیح»، «چقدر پنجره» (گزیده غزل)، «جامه دران» و «لبخندهای مستند» (نثرهای کوتاه طنز) اشاره کرد.

انتهای پیام/

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.