تحولات لبنان و فلسطین

فدراسیون جهانی وزنه‌برداری ادعاهای مطرح شده در گزارش مستند تلویزیون آلمان مبنی بر دوپینگ سیستماتیک و فساد مالی در این فدراسیون جهانی را رد کرد.

واکنش فدراسیون جهانی وزنه برداری به گزارش‌ها درباره فساد سیستماتیک

قدس آنلاین: یک رسانه آلمانی با پخش مستندی پشت پرده دوپینگ‌های سیستماتیک در  فدراسیون جهانی وزنه برداری(IWF) را برملا کرد. این رسانه مدعی شد، وزنه برداران سرشناس در سال‌های گذشته خیلی کم تست دوپینگ دادند. آنها با پرداخت رشوه نمونه‌های اخذ شده را دستکاری کرده اند. بر اساس اسنادی که این فیلم تلویزیونی فاش ساخته، حدود نیمی از ۴۵۰ وزنه‌برداری که از سال ۲۰۰۸ تا ۲۰۱۷ در بازی‌های المپیک و مسابقات جهانی مدال آورده‌اند، در سالی که موفق به کسب مدال شده‌اند حتی یک بار هم در حین تمرینات کنترل دوپینگ نشده‌اند.

این مستند نشان می‌دهد که چگونه تاماش آیان در ۲۰ سال گذشته در فدراسیون جهانی وزنه‌برداری یک سیستم فاسد و غیرقانونی را تعبیه کرده است.

علاوه بر این، تا سال ۲۰۰۹ پرداختی‌های هنگفتی که کمیته بین‌المللی المپیک (IOC) به فدراسیون جهانی وزنه‌برداری داشته است، هیچ کجا ثبت نشده‌اند. این پول حداقل ۵ و نیم میلیون دلار تخمین زده شده است که در دو حساب بانکی در سوئیس واریز شده اما در ترازنامه مالی وجود نداشت. اگر سود آن را هم حساب کنیم این مبلغ الان حدود ۷ یا ۸ میلیون دلار می شود.

اکنون فدراسیون جهانی وزنه برداری نسبت به این گزارش مستند واکنش نشان داده است و ادعاهای مربوط به فساد دوپینگ و سوء مدیریت مالی را که در  تلویزیونی آلمان مطرح شد، رد کرده است. فدراسیون جهانی وزنه برداری اعلام کرد که تنها نگران "دوپینگ سازمان یافته" احتمالی در تایلند است.

کمیته بین المللی المپیک (IOC) هم اعلام کرد که این اتهامات در برنامه تلویزیونی "بسیار جدی و نگران کننده" بود.

پس از اینکه وزنه‌بردار تایلند که موفق به کسب مدال برنز المپیک ۲۰۱۲ شده بود، اعتراف به دوپینگ کرده بود IOC هم اعلام کرد کمیسیون انضباطی تشکیل داده است تا اعترافات دوپینگ توسط "سریپوچ گلونی" وزنه‌بردار تایلند را پیگیری کند.

همچنین پیرترین چهره مبارزه با دوپینگ در آلمان گفت: وزنه برداری احتمالاً جایگاه خود را درالمپیک از دست می دهد.
آندره گوتزمن، رئیس آژانس ملی مبارزه با دوپینگ آلمان پس از تماشای مستند گفت: فدراسیون جهانی وزنه برداری  و بسیاری از فدراسیون های ملی  نتوانسته‌اند به وظایف خود در قبال ورزشکاران عمل کنند. محرومیت از المپیک در حال حاضر محتمل است.

 انتهای پیام/

منبع: خبرگزاری ایسنا

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.