تحولات منطقه

۶ بهمن ۱۳۹۸ - ۱۳:۳۰
کد خبر: ۶۸۹۹۴۷

یزد- مدیرکل دفتر فنی امور عمرانی و حمل و نقل ترافیک استانداری یزد گفت: ۱۱ پل عابر پیاده در مرکز استان با توجه به رعایت نشدن آیین‌نامه‌های فنی، مشکلات سازه‌ای و استفاده نکردن مردم از آنها جمع‌آوری می‌شود.

جمع آوری ۱۱ پل عابر پیاده در شهر یزد
زمان مطالعه: ۱ دقیقه

به گزارش قدس آنلاین؛ محمدرضا عارفی افزود: با توجه به مصوبه شورای شهر یزد و طرح آن در شورای ترافیک استان مقرر شد، این تعداد سازه جمع آوری شود.

وی ادامه داد: این سازه ها در بلوار شهید صدوقی، میدان ابوذر، بلوار طالقاتی و مرکز شهر قرار دارد و با توجه به اینکه پل‌ها مکانیزه نیست و یا برخی وسایل آسانسور آن به سرقت رفت و بلااستفاده است، جمع آوری می شود.

دبیرشورای ترافیک استان یزد اظهار داشت: برخی از پل‌ها آیین نامه‌های لازم را نداشتند و از لحاظ دسترسی و همچنین نوع جوشکاری و سازه‌ای دچار مشکل بودند، در صورت وقوع زلزله و یا حوادث دیگر تخریب و مشکلاتی را برای شهروندان ایجاد می کرد.

عارفی ادامه داد: مردم نیز به علت وجود پله‌های زیاد تمایل چندانی به استفاده از این سازه ها ندارند و در هفت ماهه امسال چند نفر به علت تصادف در محل پل‌ها هنگام عبور از عرض خیابان جان خود را از دست دادند.

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • مدیر سایت مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظرات پس از تأیید منتشر می‌شود.
captcha