باشگاه استقلال در شرایطی درگیر انتخاب مدیرعامل جدید است و میکوشد خود را از این مخمصه بزرگ نجات دهد که مدیرعامل برگزیده هیئت مدیره این باشگاه به محض ورود به باشگاه باید با بدهیهای عظیم دست و پنجه نرم کند. بدهیهایی که برجا مانده از سالهای گذشته به خصوص دو، سه فصل اخیر است و دردسر بزرگی را برای مدیرعامل جدید این باشگاه ایجاد خواهد کرد.
*دردسر خصوصی سازی
موضوع اما زمانی حادتر خواهد شد که وزارت ورزش و جوانان بخواهد پروژه خصوصی سازی این باشگاه را به سرانجام برساند که در آن شرایط خریدار جدید این باشگاه یا باید پیه پرداخت بدهیهای کلان برجامانده را برتنش بمالد و باشگاه را با همان وضعیت بغرنج مالی بخرد یا اینکه فروشنده(وزارت ورزش) را مجاب کند تا بدهیها را ابتدا صاف کرده و بعد سهام این باشگاه را به فروش بگذارد. از عمر دولت کنونی اما دو سال دیگر باقی مانده و بعید است که وزارت ورزش و شخص وزیر با این حجم از بدهیهای یومیه اساساً به فکر پرداخت بدهیهای پیشین باشد و بعید است که پرداخت دیون این باشگاه دست کم در دولت فعلی که گفته میشود به لحاظ مالی با مشکلاتی مواجه است پرداخت شود. بنابراین این موضع پیچیده و حل نشدنی باقی خواهد ماند و چه بسا همه بدهیها گردن مدیرعاملی بیفتد که قرار است به هواداران این باشگاه معرفی شود.
*بهمنِ بدهیها
باشگاه استقلال طبق آخرین اسناد مالی خود نزدیک به ۷۰ میلیارد تومان بدهی دارد که بخش اعظمی از آن مربوط به بازیکنان خارجی است اما دراین میان باید سهم بیشتر را متعلق به دو مربی خارجی کنار گذاشته شده این باشگاه دانست. وینفرد شفر و استراماچونی در مجموع ۸/۲میلیون دلار از باشگاه استقلال طلب دارند که سهم بیشتر آن متعلق به همین آقای استراماچونی است که هراز گاهی برای این باشگاه و هوادارانش دلبری میکند.
*نامهای کوچک، بدهیهای بزرگ
درکنار آن باشگاه استقلال همچنان به پادووانی، نایدنف، رابسون جانواریو واین قبیل نامها بدهی دارد و شاید اگر در زمان مقرر پرداختیها انجام میشد اکنون بدهی کل باشگاه استقلال به رقم عجیب ۷۰ میلیارد تومان نمیرسید. البته در جبهه سرخ هم اوضاع وخیم است و باشگاه پرسپولیس نیز رقمی در حدود ۹۰ میلیارد تومان بدهی دارد که بیگمان این باشگاه نیز در راه واگذاری با مشکلات کلانی مواجه خواهد شد.
نظر شما