به گزارش خبرنگار قدس آنلاین، مجید ارجمندی ظهر یکشنبه در همایش سامانه کاهش طلاق در سالن مرکز مداخله در بحران اجتماعی بهزیستی همدان اظهار کرد: آسیب های اجتماعی را باید با همکاری و تعامل همه دستگاه ها حرکت کنترل کرده وکاهش دهیم پیچیدگی های رفتاری ایجاد شده در خانواده ها شرایط خانواده ها را تغییر داده است و اینها تغییر ساعت حضور در خانه را در پی دارد که برای خانوادهها چالش برانگیز شده است.
وی افزود: اکنون درون خانواده پر از تنش شده واینجا باید کسی باشد که کمک کند که این خانواده از نو انسجام قبلی خود را پیداکند. مسائل مربوط به اقتصاد هم که مشخصه همه اینها هم به خانواده فشار می آورد. باید مشاورانی را تربیت کنیم که بتوا نند به خانواده ها درباره این مسایل کمک کنند.
مهرداد نادری فر مدیرکل امور اجتماعی استانداری همدان نیز گفت: امید وارم این سامانه و فرآیندی که برای آن طراحی شده با سامان دهی طلاق فرصت و بستری را برای پیشگیری از بسیاری از طلاق ها فراهم کند.
وی افزود: واقعیت دردناکی به نام فروپاشی خانواده با طلاق رخ می دهد و سال های اسل فرزندان طلاق باید آسیب های آن را به لحاظ جسمی و روحی تحمل کنند باید تلاش کنیم که این آسیب ها به حداقل ممکن برسد. در سال اول ۹۵ پیش بینی شد بود در تقسیم کا رملی ۴ درصد طلاق را کاهش بدهیم چیزی که در کشور اتفاق افتاد۲درصد کاهش پیدا کرد . اما این عدد در استان همدان ۲/۶ درصد یعنی از میانگین کشوری نیز میزان طلاق بیشتر بود
سید سا جدین عبادی رئیس دادگاه خانواده نیز گفت: اخیرا حدود ۲ درصد کاهش پرونده طلاق داریم قبلا ۴۵ تا ۵۰ داشتیم که اکنون در حدود ۳۰ یا ۳۷ شده است معمولا از این تعداد نیز حدود ۱۲ پرونده طلاق توافقی است .در دادگاه خانواده فرصتی برای ارایه نیست. به مشاوران قوی ومتخصص در این حوزه برای کاهش پرونده های طلاق نیاز داریم.
نظر شما