تحولات منطقه

رئیس اتحادیه صنف شیرینی سازان، شیرینی فروشان، کافه و قنادی مشهد گفت: در حال حاضر در خراسان بزرگ کارخانه‌جات شکر زیادی وجود دارد که به ترتیب می‌توان به جوین، فریمان، تربت‌جام، تربت حیدریه، چناران و شیروان اشاره کرد اما متاسفانه حواله تامین شکر از هفت‌تپه به ما تعلق می‌گیرد.

باید "چشم" بگوییم تا بتوانیم بازار را کنترل کنیم/چرا شکر ما از هفت تپه تامین می‌شود؟
زمان مطالعه: ۲ دقیقه

به گزارش قدس آنلاین، محمد فرزانه اظهار کرد: بازار ما در آرامش است، مدتی شکر کمیاب شده بود که با حواله‌هایی که سازمان صمت ارائه کرده، این مشکل در حال حل شدن است.
 وی افزود: متاسفانه شکر از شمول نرخ ۴۲۰۰ خارج شده و نمیدانم با چه نرخ و چه ارزی قرار است  شکر خام وارد شود که طبیعتا اگر افزایش قیمت پیدا کند، این افزایش بر قیمت شیرینی نیز تسری پیدا خواهد کرد که امیدوارم این اتفاق رخ ندهد.
رئیس اتحادیه صنف شیرینی سازان، شیرینی فروشان، کافه و قنادی مشهد بیان کرد: در زمینه رفع کمبود شکر، سازمان صمت هزار تن شکر به ما حواله داده  که مقدار زیادی نیست اما می‌توان با این حجم بازار را کنترل کرد اما مشکل اینجاست که این شکر از هفت تپه تامین می‌شود.
فرزانه خاطرنشان کرد: در حال حاضر در خراسان بزرگ کارخانه‌جات شکر زیادی وجود دارد که به ترتیب می‌توان به جوین، فریمان، تربت‌جام، تربت حیدریه، چناران و شیروان اشاره کرد اما متاسفانه حواله تامین شکر از هفت‌تپه به ما تعلق می‌گیرد.
 وی اضافه کرد: کیفیت شکر شهرهای دیگر تفاوت چندانی با یکدیگر ندارد اما موضوع مهم‌تر، نحوه تقسیم‌بندی است؛ زمانی که در استان‌های همجوار ما شکر وجود دارد چرا از هفت‌تپه شکر وارد کنیم در صورتی که یزد به استان ما نزدیک‌تر است. این نحوه تقسیم‌بندی سبب می‌شود که هزینه حمل‌ونقل۲۵۰ تا ۳۰۰ تومانی را محتمل شویم که این موضوع به ضرر مصرف‌کننده است.
رئیس اتحادیه صنف شیرینی سازان، شیرینی فروشان، کافه و قنادی مشهد تصریح کرد: متاسفانه ما چاره‌ای جز پذیرش این شکر نداریم و باید بگوییم "چشم" تا بتوانیم بازار را کنترل کنیم، در صورتی که تامین شکر از هفت‌تپه علاوه بر محتمل شدن هزینه بر مصرف‌کننده، بسیار زمان‌بر است.
فرزانه مطرح کرد: با توجه به ولادت حضرت زهرا(س) و روز مادر از همشهریان درخواست می‌کنم از واحدهای مجاز شیرینی خود را تهیه کنند و از نانوایی‌ها، هایپرهای بزرگ، فروشگاه‌های نان فانتزی و فروشگاه‌های غیرمرتبط با شیرینی‌فروشی‌ها خرید نکنند  زیرا کارگاه‌های تولید شیرینی آن‌ها زیر زمینی است، با این واحدها برخوردهایی صورت گرفته  اما کارگاه‌های زیرزمینی آنان قارچ گونه در اطراف شهر رشد می‌کنند.
وی ادامه داد: چه خوب است که مردم جهت حفظ سلامت خود و با توجه به شیوع ویروس کرونا این موارد را رعایت کنند و به سلامت خود اهمیت دهند،  در حال حاضر ۸۰۰ واحد قنادی در سطح شهر وجود دارد که تحت رصد واحد نظارت، بهداشت، بهداشت مواد غذایی و بهداشت محیط قرار دارد و کمبودی وجود ندارد و تمام واحدها با آغوش باز از سفارشات مردم استقبال می‌کنند.
رئیس اتحادیه صنف شیرینی سازان، شیرینی فروشان، کافه و قنادی مشهد در خصوص اقدامات اتحادیه برای حضور در نمایشگاه فروش بهاره گفت: در نمایشگاهی که  اسفند ماه برگزار می‌شود حدود۱۴ همکار ما اعلام آمادگی کردند و قراردادها بسته شده است. امیدواریم امسال استقبال مردم از نمایشگاه پررنگ‌تر از سال‌های دیگر باشد، همچنین تمام قیمت‌ها کنترل شده و نرخ‌ها توسط کارشناسان و کمیته فنی اتحادیه تعیین و رصد می‌شود.

منبع: ایسنا

انتهای خبر/

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.