تحولات منطقه

۸ فروردین ۱۳۹۹ - ۱۸:۳۷
کد خبر: ۶۹۸۲۰۸

فیفا می خواهد برای حمایت از باشگاه کاهش 50 درصدی دستمزد بازیکنان در ایام را اعلام کند. پیش از این باشگاه بارسلونا و یوونتوس نیز از کاهش دستمزد بازیکنانشان خبر داده بودند.

کرونا دستمزد بازیکنان رقیب استقلال را کاهش داد
زمان مطالعه: ۱ دقیقه

به گزارش قدس آنلاین، عبدالله المومنه، رئیس باشگاه الاهلی عربستان در مصاحبه خود عنوان کرد: کاهش دستمزد بازیکنان در ایام تعطیلات به خاطر ویروس کرونا امری قطعی است. فیفا باید با انتشار بیانیه ای این موضوع را حل کند.

الاهلی یکی از رقبای استقلال در مرحله گروهی لیگ قهرمانان آسیا است. بازی رفت این دو تیم با برتری 2 بر یک تیم سعودی به پایان رسیده بود.

بنا به گزارش های رسانه های اسپانیا فیفا می خواهد برای حمایت از باشگاه کاهش 50 درصدی دستمزد بازیکنان در ایام را اعلام کند. پیش از این باشگاه بارسلونا و یوونتوس نیز از کاهش دستمزد بازیکنانشان خبر داده بودند.

انتهای پیام/

منبع: خبرگزاری فارس

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • مدیر سایت مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظرات پس از تأیید منتشر می‌شود.
captcha