تحولات منطقه

سازمان ضدایرانی آمریکایی اتحاد علیه ایران هسته‌ای در گزارشی مدعی شد که دولت آلمان علیرغم تحریم‌های آمریکا به بانک‌های ایرانی اجازه می‌دهد در آلمان فعالیت کنند.

اجازه دولت مرکل به شعب بانک‌های ایرانی برای فعالیت در آلمان
زمان مطالعه: ۱ دقیقه

قدس آنلاین: روزنامه صهیونیستی اورشلیم پست نوشت، سازمان آمریکایی اتحاد علیه ایران هسته‌ای روز سه‌شنبه در گزارشی مدعی شده است که دولت آنگلا مرکل، نخست‌وزیر آلمان به بانک‌های ایرانی تحریم‌شده از سوی آمریکا اجازه می‌دهد تا در آلمان فعالیت کنند.

در گزارش این سازمان با اشاره به این که بانک‌های ملی، سپه، صادرات، بانک تجارتی ایران و اروپا و بانک خاورمیانه در آلمان شعبه دارند، ادعاهایی درباره فعالیت این بانک‌ها مطرح و گفته شده است که این بانک‌ها تجارت با ایران را مقدور می‌سازند در حالی که بانک‌های آلمانی به دلیل تحریم‌ها از این کار خودداری کرده‌اند.

این سازمان آمریکایی در ادامه در گزارشش این ادعا را مطرح کرده است که «شرکت‌های کوچک آلمانی هنوز تمایل دارند که تقاضای ایران را برای کالاهای صنعتی تامین کنند. اگرچه با توجه به سابقه بانک‌های ایرانی که این کار را تسهیل می‌کنند، خطرها افزایش می‌یابند».

منبع: خبرگزاری ایسنا

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • مدیر سایت مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظرات پس از تأیید منتشر می‌شود.
captcha