تحولات منطقه

رئیس اتحادیه نانوایان مشهد گفت: نمی‌توانیم بدون افزایش قیمت فعالیت کنیم و در واقع مجبور به افزایش قیمت هستیم، زیرا نرخی که حتی در سال گذشته به ما داده شد، کم بود و قیمت مواد اولیه نیز دائما در حال افزایش است، بنابراین افزایش قیمت نان امری ضروری بوده و اگر رخ ندهد، عملا نانوایان ورشکست می‌شوند.

بدون افزایش قیمت نمی‌توانیم کار کنیم
زمان مطالعه: ۱ دقیقه

به گزارش قدس آنلاین، مصطفی کشتگر  با اشاره به اوضاع نابسامان در بخش نانوایی‌های نیمه‌یارانه‌ای، اظهار کرد: در حال حاضر نانوایان ما چه در بخش دولتی و چه در بخش نیمه‌یارانه‌ای ضرر می‌دهند و وضع در بخش نیمه‌یارانه‌ای فاجعه‌بار است. ما در مشهد در این بخش خواستار رفتن به سمت آزادپزی هستیم تا این یارانه به بخش‌های دولتی رفته و صرف مواردی دیگر شود.

وی افزود: هزینه‌ای که کرونا بر نانوایان تحمیل کرده، بسیار زیاد است و همه آنها باید ماسک، دستکش، ماده ضد عفونی‌کننده، دستمال ‌کاغذی و همچنین مواد ضد عفونی‌کننده برای مشتری داشته ‌باشند. تمام این موارد هزینه‌هایی بوده که در جایی جبران نمی‌شود و هزینه مازاد است.

رئیس اتحادیه نانوایان مشهد در خصوص تعدیل نیرو در این صنف به ‌علت شیوع کرونا، عنوان کرد:  آمار کیفی از موارد تعدیل نیرو در نانوایی‌ها وجود ندارد، اما بسیاری از نانوایان در حال کم ‌کردن تعداد نیروهای خود هستند تا بتوانند در هزینه‌هایشان صرفه‌جویی کنند، به طور مثال یک کارگر دو کار را انجام می‌دهد.

کشتگر ادامه داد: بسیاری از واحدها به امید بهبود اوضاع خود در حال تغییر مکان هستند، در صورتی ‌که این امر با جمع‌آوری تفاوت زیادی نمی‌کند. نانوایان واقعا به مرز استیصال رسیده‌اند و اوضاع برایشان بسیار دشوار است.

پلمب ۱۵۰ نانوایی در خراسان رضوی

وی با اشاره به پلمب ۱۵۰ واحد نانوایی در سطح استان به دلیل عدم رعایت پروتکل‌های بهداشتی، تصریح کرد: همانطور که مردم تا دیروز از رفتار در برابر ویروسی چون کرونا آگاهی نداشتند، بسیاری از نانوایان نیز این آگاهی را نداشته و وقتی بخواهید یک‌باره فرهنگی وارد جامعه کنید، قطعا زمانی به طول می‌انجامد تا آن فرهنگ جا بیافتد و نمی‌توان این موضوع را حمل بر عدم رعایت نانوایان گذاشت.

رئیس اتحادیه نانوایان مشهد گفت: خوشبختانه در مشهد، وضعیت نانوایان از نظر رعایت اصول بهداشتی بسیار بهتر شده‌ است. همچنین در بحث رعایت موارد بهداشتی این مردم هستند که باید بیشتر این موارد را جدی گرفته و رعایت کنند و نانوایان کار خود را می‌کنند، اگر مردم رعایت نکنند، نانوایان هرکاری که برای رعایت این پروتکل‌ها انجام بدهند، باز هم کافی نخواهد بود.

منبع: ایسنا

انتهای خبر/

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.