تحولات منطقه

حجت‌الاسلام بی‌آزار تهرانی طی حکمی از سوی رئیس سازمان اوقاف و امور خیریه به عنوان متولی جدید آستان امامزاده صالح (ع) تهران منصوب شد.

تولیت امامزاده صالح (ع) بعد از ۱۰ سال تغییر کرد
زمان مطالعه: ۱ دقیقه

به گزارش قدس آنلاین، تولیت امامزاده صالح (ع) بعد از ۱۰ سال تغییر کرد و با حکمی از سوی حجت‌الاسلام خاموشی، رئیس سازمان اوقاف و امور خیریه، حجت‌الاسلام «احسان بی‌آزار تهرانی» به عنوان متولی آستان امامزاده صالح (ع) تهران منصوب شد.

پیش از این حجت‌الاسلام عبدالعلی گواهی، متولی آستان امامزاده صالح (ع) بود. وی از سال ۸۹ تاکنون در امامزاده صالح (ع) خدمت می‌کرد.

به گزارش فارس، امامزاده صالح (ع) از زیارتگاه‌های شاخص شمال تهران به شمار می‌رود که در ایام مناسبتی میزبان زائران بسیاری است. بنای این مکان مقدس قبل از پیروزی انقلاب در فهرست آثار ملی ایران قرار گرفته است.

افرادی همچون حجت‌الاسلام رئیسی، حجت‌الاسلام خاموشی و علی اکبر ولایتی، اعضای هیأت امنای امامزاده صالح (ع) هستند.

انتهای پیام/

منبع: خبرگزاری فارس

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • مدیر سایت مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظرات پس از تأیید منتشر می‌شود.
captcha