به گزارش قدس آنلاین، محمد میری با اشاره به وجود ۲۷ مرغداری در این شهرستان افزود: از این تعداد در حال حاضر ۲۵ واحد فعال است که ظرفیت هر دوره در آنها ۵۹۳ هزار قطعه میباشد.
وی ادامه داد: سالانه بطور متوسط سه دوره جوجه ریزی در مرغداریهای تایباد انجام میشود و به طور میانگین در هر سال افزون بر چهار هزار و ۲۹۴ تن گوشت مرغ در این منطقه تولید میگردد.
مدیر جهاد کشاورزی تایباد گفت: هر دوره جوجه ریزی ۴۵ تا ۵۰ روز طول میکشد که در صورت رعایت ضوابط بهداشتی و فاصله زمانی بین دو دوره، مجوز جوجه ریزی واحدهای مرغداری برای دوره بعد صادر میشود و با فعال شدن سامانه پایش و مراقبت از بیماریهای طیور، تمام فرایند مراحل پرورش شامل جوجه ریزی، واکسیناسیون، بروز بیماری و درمان در این سامانه ثبت میگردد.
وی افزود: با توجه به نبود کشتارگاه طیور در این شهرستان مرغ های پرورش یافته برای کشتار به سایر کشتارگاههای استان ارسال و بخشی از آنها وارد چرخه مصرف در شهرستان تایباد میشود.
میری ادامه داد: این تعداد مرغداری زمینه اشتغال افزون بر ۸۰ نفر را به صورت مستقیم در این شهرستان فراهم کرده است.
وی گفت: نبود بیماریهای حاد و واگیردار طیور و بهبود مدیریت بهداشتی از مهمترین دلایل افزایش جوجه ریزی در این شهرستان است.
مدیر جهاد کشاورزی تایباد افزود: اجرای سیستم مراقبت فعال و غیر فعال از واحدهای مرغداری شهرستان، صدور مجوز بهداشتی جوجه ریزی، نظارت بر فاصله زمان جوجه ریزی، نظارت بر واکسن و واکسیناسیون در واحدهای مرغداری از جمله اقدامات دامپزشکی برای پیشگیری از بیماریهای طیور است.
منبع: ایرنا
انتهای خبر/
نظر شما