تحولات منطقه

سخنران حرم مطهر رضوی گفت: قیام سیدالشهدا(ع) باهدف قرار دادن مردم جامعه در مسیر بندگی خدا و ایجاد وحدت اسلامی صورت گرفت.

هدف قیام سیدالشهدا(ع) قرار دادن جامعه در مسیر بندگی خدا بود
زمان مطالعه: ۱ دقیقه

به گزارش قدس آنلاین، حجت‌الاسلام‌والمسلمین عبدالحمید واعظ شهیدی در ویژه‌برنامه تبلیغی، مذهبی حرم مطهر امام رضا (ع) که در صحن جامع رضوی برگزار شد, گفت: یکی از شبهاتی که دشمن در خصوص قیام امام حسین(ع) ایجاد کرده، این است که قیام آن حضرت باعث ایجاد تفرقه در امت اسلامی شد.
وی تصریح کرد: طبق آنچه در آیات و روایات اسلامی آمده، جریان تفرقه بعد از رحلت رسول اکرم(ص) در اسلام به وجود آمد. چراکه مردم از حول محور امام معصوم(ع) که محور اتحاد امت بود پراکنده شدند.
این کارشناس، مهم‌ترین عامل وحدت یک جامعه انسانی را داشتن خط فکری و همچنین وحدت عملی دانست و اظهار کرد: وحدت اجتماعی زمانی میسر می‌شود که همه افراد اجتماع در مسیر واحد حرکت کنند.
وی افزود: زمانی که رسول خدا(ص) در شبه جزیره عربستان به پیغمبری مبعوث شد جامعه جاهلی عرب چیزی جز جنگ و خونریزی نمی‌دانست و در قرآن کریم هم به این موضوع اشاره‌شده است.
واعظ شهیدی ابراز کرد: بعثت پیامبر خاتم(ص) در جامعه جاهلی محور اتحاد و انسجام فکری و عملی آن جامعه شد.
وی بیان کرد: پیغمبر اکرم(ص) برای اتحاد جامعه اسلامی بعد از رحلت خود هم برنامه‌ریزی کرد و با انتصاب امیرالمؤمنین(ع) به‌عنوان وصی و جانشین خود می‌خواست این مسیر بعد از رحلت ایشان هم ادامه داشته باشد.
خطیب حرم رضوی افزود: انتصاب امیرالمؤمنین(ع) توسط پیامبر اکرم(ص) موجب می‌شد مسیر تربیت اسلامی و سیاست الهی همچنان در جامعه اسلامی تداوم داشته باشد ولی دشمنان اسلام با تفرقه‌افکنی و پراکنده کردن مردم از حول محور امام معصوم(ع) مانع از تحقق این امر شدند.
وی ادامه داد: اتحاد امت اسلامی میسر نمی‌شود مگر زمانی که همه حول محور امام معصوم(ع) حرکت کنند و قیام سیدالشهدا(ع) نیز باهدف مبارزه با دشمن و قرار دادن مردم در مسیر بندگی خدا و ایجاد وحدت اسلامی صورت گرفت.
این کارشناس مذهبی ابراز کرد: سیدالشهدا(ع) با قیام خود می‌خواست مسیر درست بندگی و عبودیت خدا را که بعد از رحلت پیامبر خاتم(ص) به فراموشی سپرده‌شده بود به مردم نشان دهد.
وی خاطرنشان مرد: آنچه موجب تفرقه و دودستگی در بین امت اسلامی‌شده بود پراکنده کردن مردم از حول محور وجودی امام معصوم(ع) بود.

منبع: آستان نیوز

انتهای پیام/

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.