تحولات منطقه

بدنبال اعلام خبر محرومیت «عیسی آل کثیر»، خبرنگار مشهور عربستانی در توییتی به حمایت از باشگاه پرسپولیس برخاست.

واکنش توییتری خبرنگار مشهور عربستانی: به‌خدا قسم پرسپولیس مظلوم است
زمان مطالعه: ۱ دقیقه

به گزارش قدس آنلاین، کنفدراسیون فوتبال آسیا (ای‌اف‌سی) دقایقی پیش اعلام کرد که مهاجم باشگاه پرسپولیس به دلیل بروز رفتار نژادپرستانه در دیدار این تیم برابر پاختاکور که در نهایت با پیروزی ۲ بر صفر سرخپوشان همراه شد، به مدت ۶ ماه از انجام هرگونه فعالتی فوتبالی محروم خواهد بود.

بدنبال این تصمیم و رای غافلگیرکننده، «سعد الحارثی» خبرنگار معروف عربستانی در توییتر نوشت: به‌خدا قسم پرسپولیس مظلوم است، به‌خدا پرسپولیس مظلوم است. می‌دانیم چه کسی ای‌اف‌سی را اداره می‌کند.

ای‌اف‌سی در حالی این رای را صادر کرده است که در نظرسنجی این نهاد، به‌تازگی گل نخست آل‌کثیر به پاختاکور به عنوان بهترین گل هفته انتخاب شده بود.

منبع: ایرنا

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • مدیر سایت مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظرات پس از تأیید منتشر می‌شود.
captcha