به گزارش قدس آنلاین و به نقل از روابط عمومی اداره کل حفاظت محیط زیست خراسان رضوی، تورج همتی ادامه داد: متاسفانه روند ساماندهی فاضلاب نه تنها رو به بهبود نبوده بلکه در شهرک صنعتی طوس، رقیق سازی فاضلاب_ در شرایطی که آب در شمال شرق کشور میتواند یک کیمیا باشد_ و مصرف غیر مجاز فاضلاب، پسرفت را در ساماندهی فاضلاب به همراه داشته است.
وی با اشاره به اینکه ورود شهرداری مشهد به عنوان فرماندهی واحد ساماندهی کشف رود یک فرصت برای رفع چالشهای چند دهه اخیر این رودخانه حفاظت شده بوده است گفت:بخشی نگری ها مانع از همراهی ارگان های متولی با شهرداری بوده است و این موضوع روند بهبود را به شدت متأثر می سازد.
این مقام مسئول با اشاره به اینکه توجیهات شرکتهای آب منطقه ای، آبفا و شهرکهای صنعتی در خصوص عدم همراهی با مدیریت واحد کشف رود، قابل پذیرش نبوده و دیگر فرصتی برای سخن گفتن از برنامه های بدون پشتوانه اجرایی نیست گفت: از دادستانی خواستار ورود جدی و مطالبه از متولیانی هستیم که با مانع تراشی در حفظ سلامت مردم، اهمال میکنند.
بهشتی توندری، دادیار معاونت اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم و حفظ حقوق عامه دادسرای عمومی و انقلاب مرکز استان نیز در ادامه این نشست، خودخواهی حقوقی برخی دستگاههای عضو کمیته ساماندهی فاضلاب استان را بزرگترین مانع برای آزاد سازی و ساماندهی مشکل فاضلاب دانست و افزود:اجرای مدل دوم تصفیه خانه شهرک صنعتی چرمشهر جزو مطالبات اصلی ماست که به جد پیگیری می شود.
گفتنی است طی این نشست، مقرر شد شهرداری مشهد ظرف مدت یک هفته، برنامه اجرایی خود را برای ساماندهی زیرآب گذر(کالورت) تصفیه خانه التیمور و طبرسی شمالی بر اساس مفاد مندرج در توافق نامه مدیریت واحد کشف رود ارائه دهد.
انتهای پیام/
نظر شما