به گزارش قدس آنلاین، علیرضا حسین زاده گفت: از این میزان دو هزار و ۴۵۰ تن انگور و چهار هزار تن انار است.
وی افزود: دو هزار و ۷۳۰ بهره بردار بخش کشاورزی در زمینه کشت و برداشت محصولات انار و انگور در شهرستان گناباد فعالیت دارند.
مدیر جهاد کشاورزی گناباد مهمترین گونه های انگور در گناباد را عسکری، سیاه و انگور حسینی ذکر کرد و ادامه داد: ۴۰ درصد از این محصول تبدیل به شیره شده و ۱۰ درصد به تولید کشمش اختصاص دارد و بقیه به صورت تازه خوری مصرف میشود.
وی گفت: همچنین از مجموع انار برداشت شده ۲۰ درصد به تولید رب انار اختصاص دارد و بقیه به صورت تازه خوری مصرف یا به واحد تولیدی کنسانتره فردوس برای تولید رب و آب انار ارسال می شود.
حسین زاده افزود: به تازگی گلخانه تولید گونه های جدید انگور ترکمنی در گناباد فعالیت خود را آغاز کرده و ۲۰۰ هزار اصله نهال گلدانی بین کشاورزان توزیع شده است.
مرکز شهرستان ۹۰ هزار نفری گناباد در ۲۸۷ کیلومتری جنوب مشهد واقع است.
منبع: ایرنا
انتهای خبر/
نظر شما