تحولات منطقه

مدیر امور طیور سازمان جهاد کشاورزی خراسان رضوی گفت: ۱۲۰ هزار تن گوشت مرغ آماده طبخ طی سال جاری در استان تولید شده است.

تولید ۱۲۰ هزار تن گوشت مرغ در خراسان رضوی از ابتدای سال
زمان مطالعه: ۱ دقیقه

به گزارش قدس آنلاین، مهدی یعقوب‌زاده با بیان اینکه صنایع تولیدی طیور جزو واحدهای صنعتی بوده که عوامل متعددی روی آن تاثیرگذار است، اظهار کرد: خراسان رضوی از نظر شرایط اقلیمی جایگاه خوبی در کشور دارد و سرمایه‌گذاری‌های زیادی در استان صورت گرفته است.

وی بیان کرد: از ابتدای سال تاکنون ۵۲ میلیون و ۵۰۰ هزار قطعه جوجه‌ریزی در استان انجام شده و روزانه بین ۳۵۰ تا ۴۰۰ هزار تن تولید گوشت مرغ در استان انجام می‌شود.

یعقوب‌زاده افزود: از ابتدای سال تاکنون ۹۵ هزار تن تخم مرغ در استان تولید شده که نسبت به سال قبل افزایش تولید داشته‌ایم. در تولید مرغ مقام چهارم و در تولید تخم مرغ مقام دوم را در کشور دارا هستیم.

مدیر امور طیور سازمان جهاد کشاورزی خراسان رضوی گفت: نهاده‌ها به میزان نیاز ارائه نمی‌شود و حداقل ۵۰ درصد نهاده‌های مورد نیاز تخصیص داده می‌شود.

بر اساس گزارش روابط عمومی سازمان جهاد کشاورزی خراسان رضوی، وی بیان کرد: به دلیل محدودیت‌های کرونایی و کاهش مصرف مرغ در استان، گوشت مازاد توسط شرکت پشتیبانی امور دام خرید و ذخیره‌سازی شده و برای جبران کسری مرغ با هدف تعدیل بازار و جلوگیری از افزایش قیمت در صورت لزوم توزیع می‌شود.

منبع:

انتهای پیام/

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.