به گزارش قدس آنلاین، مدیرگروه بهداشت محیط معاونت بهداشت دانشکده علوم پزشکی نیشابور گفت: باپلمپ ۵ واحد متخلف در شهرستان نیشابور هدف پیشگیری از شیوع ویروس کرونا و جلوگیری از افزایش آمار مبتلایان به این بیماری، نظارت بر مراکز تهیه و توزیع مواد غذایی تشدید یافته است و در صورت مشاهده تخلف آن مرکز تعطیل میشود.
سعید یگانه پور افزود: در بازرسیهای انجام شده توسط کارشناسان بهداشت محیط، ۵ مرکز تهیه و توزیع مواد غذایی متخلف شامل آشپزخانه و رستوران، کافه قنادی، کبابی، مواد پروتئینی و عطاری به دلیل رعایت نکردن شیوه نامه های بهداشتی پلمپ شد.
منبع: صداوسیما
انتهای پیام/
نظر شما