اخبار منتشر شده از اردوگاه پرسپولیس نشان میدهد سرخپوشان پایتخت به شدت گرفتار مشکلات مالی و بحرانهای اقتصادی هستند و اگر این روند تداوم داشته باشد، قطعاً با مشکلات بزرگتری رو بهرو خواهند شد.
گاوصندوق خالی
گفته میشود جعفر سمیعی مدیرعامل تازه وارد سرخپوشان این روزها به شدت به دنبال تأمین منابع مالی برای حل و فصل مشکلات موجود در ساختار اقتصادی باشگاه است اما بر خلاف تلاشهای او تاکنون پولی به مجموعه پرسپولیس تزریق نشده و این اتفاق به شدت موجب نارضایتی بازیکنان و کادر فنی تیم فوتبال پرسپولیس شده است.
ظاهراً کارگزار باشگاه هم تمامی تعهدات خود را تاکنون انجام داده است و تمام دریافتی پرسپولیسیها بابت پرداخت طلب برانکو ایوانکوویچ هزینه شده است و در صورت رسیدن شکایتهای جدید چالشها و بحرانهای مالی باشگاه پرسپولیس دو چندان میشود.
سکوت مرموز
البته در همین راستا نکته قابل توجه سکوت مدیران و اعضای کادر فنی پرسپولیس است، به شکلی که برخلاف دوره رسول پناه هیچ بازیکنی در این ارتباط لب به سخن باز نمی کند،به جز بازیکنانی نظیر سید جلال حسینی که آن هم به صورت کاملاً کنترل شده و هدفمند بدون آنکه مدیریت جدید باشگاه را زیر سؤال ببردانتقاد میکند.
پول میرسد؟
با این حال گفته میشود به احتمال زیاد به زودی با تزریق مالی جدید بخشی از مشکلات باشگاه در حوزه مالی برطرف خواهد شد اما کابوس بزرگ مدیران باشگاه رسیدن شکایات جدید انضباطی از سوی فیفاست که این اتفاق میتواند پایههای مدیریتی باشگاه را دوباره متزلزل کند.
برخورد با فسادهای مالی
در همین حال برخی رسانهها از عدم برخورد با فساد موجود در برخی پروندههای باشگاه پرسپولیس از مدیرعامل انتقاد میکنند و معتقدند سمیعی برای مبارزه با فساد موجود در برخی پروندهها به باشگاه پرسپولیس آمد اما تا کنون هیچ اتفاقی نیز در این خصوص رقم نخورده است. در یکی دو سال اخیر، ابهامهای زیادی در روند جذب بازیکن و اقدامهای اقتصادی باشگاه پرسپولیس و شکستهایی در پروندههای حقوقی باشگاه وجود داشت. در این بین باشگاه پرسپولیس هم به خاطر این ابهامها متوجه زیانهای اقتصادی زیادی شد که باشگاه را از نظر مالی دچار بحران اما هیچوقت این موضوعات بررسی نشدند. با روی کار آمدن جعفر سمیعی در باشگاه پرسپولیس، یکی از اهداف این مدیر، مبارزه با فساد اعلام شد و قرار بود این هدف در برنامههای اصلی مدیرعامل جدید باشد، اما با گذشت ٢٢ روز از حضور سمیعی به نظر میرسد، اقدام ملموسی در این مورد انجام نشده است.
برانکو-الاهلی ؟
در پرونده برانکو و بحث مطالباتش از پرسپولیس مباحث مختلفی مطرح است که ایسنا پیش از این به آن پرداخته است. از شکایت نکردن از باشگاه عربستانی به خاطر تخلف فاحش و تحریک سرمربی تحت قرارداد پرسپولیس تا توافقی که میتوانست با برانکو انجام بپذیرد تا سرخها حدود ۵٠٠ هزار یورو کمتر پرداخت کنند.
چهار مهاجم خارجی و ابهامهای فراوان
در دو فصل اخیر پرسپولیس با ماریو بودیمیر (۵٠٠ هزار یورو)، جونیور براندائو (۵٧٢ هزار دلار)، استوکس (٢٧٠ هزار دلار) و اوساگونا (١۵٠ هزار دلار) به عنوان مهاجم خارجی قرارداد بسته که مجموع قرارداد این بازیکنان حدود یک میلیون و ۵٨٠ هزار دلار میشود اما این بازیکنان عملاً هیچ تاثیری در روند قهرمانیهای پرسپولیس ایفا نکردند.
روند عقد قرارداد کارگزار
وقتی در آبان ٩٨، پرسپولیس تحت مدیریت محمد حسن انصاریفرد با شرکتی به عنوان کارگزار باشگاه قرارداد بست، انتقادات زیادی به بندهای این قرارداد و تعهدات فراتر از انتظار پرسپولیس مطرح شد. رسانههای مختلف از جمله ایسنا بارها با انتشار این قرارداد و الحاقیه آن (که ٢٢ اردیبهشت ٩٩ به امضا رسید) ایراداتی به آن وارد کردند که هیچوقت پاسخ قانع کنندهای به آنها از سوی باشگاه پرسپولیس داده نشد.
کالدرون و ۵٧٠ هزار دلار ناقابل!
درباره ماجرای قرارداد کالدرون و اینکه مطالبات او از روی عمد، چند روز دیر پرداخت شد، خیلیها خبر دارند. همین شاهکار مدیریتی باعث شده حالا مربی آرژانتینی بدون اینکه نیم فصل دوم لیگ نوزدهم در پرسپولیس فعالیت کند، مطالبات خود و دستیارانش را با حکم فیفا بگیرد.
ادعای رسولپناه که بررسی نشد
مهدی رسولپناه پیش از ترک باشگاه پرسپولیس، در یک گفتوگو میان هواداران که ویدئو آن منتشر شد، ادعایی را مطرح کرد که قابل بررسی است. او از نقش یک دلال در نقلوانتقالات پیش فصل پرسپولیس پرده برداشته ولی تا به حال کسی بررسی نکرده که چقدر این ادعا حقیقت دارد.
اینکه طی چند سال اخیر در پرسپولیس فساد وجود داشته یا نه، سؤالی است که جعفر سمیعی به عنوان مدیرعامل جدید باشگاه و مدعی مبارزه با فساد باید درباره آن توضیح بدهد. اگر در پرسپولیس فسادی وجود نداشته، چطور مدیرعامل جدید باشگاه یکی از اهداف خود را مبارزه با فساد مطرح کرد و اگر فسادی وجود داشته، در ٢٢ روز اخیر چه اقدامی برای مبارزه با آن صورت گرفته است؟
نظر شما