تحولات منطقه

رئیس اتحادیه میوه و سبزی‌فروشان مشهد گفت: قیمت میوه در یلدای امسال بین ۳۰ تا ۲۰۰ درصد نسبت به مدت مشابه سال گذشته در برخی از اقلام افزایش داشته و کمبودی در بازار میوه وجود ندارد اما قدرت خرید مردم کاهش یافته و به همین دلیل با کاهش اقبال عمومی ۴۰ درصدی مواجه بوده‌ایم.

کاهش ۴۰ درصدی اقبال مردم به میوه شب یلدا
زمان مطالعه: ۱ دقیقه

به گزارش قدس آنلاین، حسین مصدق در خصوص کاهش قدرت خرید مردم در یلدای ۹۹ اظهار کرد: اگر فردی یلدای سال گذشته یک تا دو کیلو میوه برای خانواده خود خریداری می‌کرد، امسال تنها نیم کیلو خریداری می‌کند تا شب یلدا را بدون میوه نگذراند.

وی افزود: در سال گذشته اکثر رستوران‌ها و هتل‌ها مراسم یلدایی برای خود برگزار می‌کردند اما امسال این مراسم وجود ندارد و این موضوع دلیل دیگری برای کاهش تقاضا در بازار میوه است.

رئیس اتحادیه میوه و سبزی‌فروشان مشهد در خصوص قیمت میوه در شب یلدا عنوان کرد: خوشبختانه در یلدای امسال، قیمت هندوانه افزایشی نداشته و هندوانه در سطح عمده‌فروشی بین کیلویی ۱۰۰۰ تا ۲۵۰۰ تومان قیمت دارد، همچنین قیمت انار بین ۱۲ تا ۱۹ هزار تومان، پرتقال جنوب بین ۱۸ تا ۲۳ هزار تومان و پرتقال شمال بین ۸ تا ۱۴ هزار تومان به ازای هر کیلو در سطح عمده‌فروشی به فروش می‌رسد.

مصدق با اشاره به کاهش قیمت میوه پس از اتمام شب یلدا تصریح کرد: مردم در شب یلدا تنها به اندازه نیاز خود خرید کنند، زیرا قطعا پس از این مناسبت، قیمت‌ها بین ۱۰ تا ۲۰ درصد کاهش خواهد یافت.

منبع: ایسنا

انتهای خبر/

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • مدیر سایت مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظرات پس از تأیید منتشر می‌شود.
captcha