به گزارش قدس آنلاین، یکسال پس از آغاز به کار دایره مبارزه با خشونت و آزار جنسی در ورزش فرانسه، نخستین گزارش دولتی این نهاد ویژه منتشر شد. براساس این گزارش در یکسال گذشته ۳۸۷ مورد آزار با ۴۲۱ متهم به این دایره اعلام شده است.
به گزارش یورونیوز؛ مبارزه با آزار جنسی در میدان ورزش، بخش کوچکی از کارزار بزرگ زنان در جهان برای منزوی کردن خشونت و آزار، مشهور به MeToo (من هم همینطور) است.
بیشتر قربانیان کودک و نوجوان هستند
بیشتر افرادی که با دایره مبارزه با خشونت جنسی تماس گرفتهاند، کمتر از ۱۸ سال دارند. براساس این گزارش ۹۶ درصد موارد آزار از سوی مردان بوده است. ۷۲ درصد آزارگران، مربی ورزش بوده اند.
۸۳ درصد قربانیان این جرایم ادعایی زنان بودهاند. اکثریت قریب به اتفاق موارد آزار و اذیت جنسی در زمانی روی داده که قربانیان زیر ۱۸ سال داشتهاند. ۴۸ فدراسیون از مجموع ۱۱۵ فدراسیون ورزشی فرانسه در این قضیه درگیر شده اند.
سال گذشته موارد پر سر و صدایی از بروز سیستماتیک اینگونه جرایم در فدراسیونهای پاتیناژ، جودو و اسبسواری در رسانههای فرانسه جنجال به پا کرد.
رکسانا ماراسینئنو، وزیر مشاور ورزش در دولت ٓژان کاستکس در نخستین واکنش به انتشار این گزارش اعلام کرد که کنوانسیون (پیمان)های دولتی با سازمانهای عمدتا مردمنهاد ویژه جمعآوری اسناد و شهادات ناظر بر تعرض جنسی در باشگاههای ورزشی امضا خواهد شد.
شمار اعضای اینگونه نهادها در سال گذشته و پس از سخن گفتن تعدادی از قربانیان به شدت افزایش یافته است. موسسه «پروانه» (پاپیون) یکی از این نهادها است که در حال نصب صندوقهای جمعآوری تجربههای قربانیان و شاهدان آزار جنسی در ۲۲۴ باشگاه ورزشی وابسته به فدراسیونهای شنا، جودو و شمشیربازی است.
علاوه بر این کمیته ملی المپیک و پارالمپیک فرانسه شبکهای متشکل از ۷۴ مرجع را برای رسیدگی به گزارشهای آزار جنسی مامور کرده است.
با این همه شکایت از تعرض و آزار جنسی به دستگاه قضایی، یک امر شخصی محدود به قربانی باقی میماند. در فرانسه، مانند دیگر کشورهای جهان، موارد آزار بسیار بسیار بیشتر از موارد شکایت است. کمپین MeToo، تلاش میکند قبح بازگو کردن این تجربه روزمره را بشکند.
نظر شما