مدیرعامل شرکت صنایع غذایی رضوی گفت: این شرکت حضور پر رنگی در حوزه تولید محصولات رژیمی و کم چرب داشته تا جایی که شکر را در برخی محصولات خود به طور کامل حذف کرده است.

حذف کامل شکر در برخی محصولات شرکت صنایع غذایی رضوی

به گزارش قدس آنلاین، «سید مهدی طالبیان» بیان کرد: دونات بدون شکر با چربی کاهش یافته که برای نخستین بار در کشور توسط شرکت صنایع غذایی رضوی تولید شده، از جمله این محصولات است که بدون شکر و کم چرب بوده و یک محصول رژیمی محسوب می شود. وی ادامه داد: برای تولید این محصول، شکر به طور کامل از فرمولاسیون حذف و به جای آن از مخلوط چند شیرین کننده مجاز استفاده شده است. ضمن این که با تغییرات ایجاد شده در فرمولاسیون، میزان جذب روغن این محصول ۲۰ درصد کاهش پیدا کرده است.

استفاده از صمغ خوراکی به جای شکر

طالبیان در ادامه گفت: با توجه به اینکه حذف شکر از دونات مشکلاتی از قبیل کاهش ماندگاری را ایجاد می کند، برای حل این مشکل از صمغ مجاز خوراکی استفاده شده که سبب افزایش ماندگاری و کاهش میزان جذب روغن می شود.

منبع: آستان نیوز

انتهای پیام/

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.