تحولات لبنان و فلسطین

رییس اتاق اصناف گناباد گفت: اصناف در اجرای بهینه محدودیت‌های کرونایی نیازمند یاری و حمایت مسوولان بانکها و بیمه هستند.

حمایت از اصناف برای رعایت محدودیت‌های کرونایی ضروری است

به گزارش قدس آنلاین، علیرضا مقدم با بیان اینکه اصناف در خط نخست اجرای طرح محدودیتهای کرونایی هستند، افزود: تعطیلی گروههای شغلی ۲، سه و چهار در زمان وضعیت قرمز کرونایی گناباد، بدون همراهی بانکها، بیمه و سایر بخشها، فشار و مشکلات اقتصادی را بر این قشر افزایش می دهد.

وی ادامه داد: اعمال محدودیتهای کرونایی یک ضرورت برای کاهش تبعات شیوع این ویروس است و اصناف تابع سیاستهای ستاد ملی مقابله با کرونا هستند ولی اجرای موفقیت آمیز محدودیتهای فوق نیازمند همراهی همه بخشها است و در شرایط تعطیلی تعداد زیادی از واحدهای صنفی،  دغدغه سررسید چکهای بانکی، اخطار بانکها و سررسید بیمه و مالیات های معوق در کنار اجاره بهای واحدهای صنفی و مسکن و هزینه های بالای زندگی، مشکلات بسیاری برای کسبه ایجاد کرده است.

رییس اتاق اصناف گناباد گفت: مسوولان بانکی نه تنها همراهی لازم را با اصناف در شرایط کرونایی نداشتند بلکه بدون در نظر گرفتن تعطیلی مقطعی صنوف در راستای محدودیتهای کرونایی، برای دیرکرد پرداخت اقساط تسهیلات آنها جریمه در نظر گرفتند.

مقدم گفت: در کنار چند نوبت اعمال محدودیتهای کرونایی به دلیل وضعیت قرمز و نارنجی شیوع کرونا در  گناباد طی سال گذشته و همچنین از چند روز گذشته، نوسان قیمت کالاها و خدمات نیز مشکلات زیادی برای اصناف ایجاد کرده و موجب کاهش فروش اجناس به خصوص در رده های شغلی دو، سه و چهار شده است.

وی گفت: کسبه گناباد در مقایسه با شهرهای بزرگ مانند تهران و مشهد با توجه به سرانه جمعیت به نسبت واحدهای صنفی با مشکلات اقتصادی زیادی دست به گریبان هستند و محدودیتها بر دامنه مشکلات آنها افزوده است ولی برای تامین سلامت عمومی جامعه و کاهش مخاطرات ویروس کرونا با تعطیل کردن واحدهای خود، همراهی خود را نشان داده اند.

وی از مسوولان ذیربط خواست همان طور که کشاورزان و دامداران را در شرایط خشکسالی و مشکلات اقتصادی با امهال تسهیلات بانکی مورد حمایت قرار می دهند، از صنوف هم با سیاستهای مشابه حمایت کنند.

مقدم با اشاره به مشارکت بیش از ۸۰ درصدی صنوف گناباد در اجرای طرح محدودیتهای کرونایی فروردین ماه جاری گفت: کسبه این شهرستان اسفندماه سال ۱۳۹۸ و در ابتدای شیوع ویروس کرونا که حتی این محدودیتها مطرح نبود به مدت چهار روز به صورت خودجوش نسبت به تعطیلی واحدهای خود اقدام کردند و در زمان وضعیت قرمز و نارنجی با وجود مشکلات اقتصادی زیاد واحدهای خود را بستند.

رییس اتاق اصناف گناباد گفت: با همراهی فرمانداری ۱۵۰ واحد صنفی و مشاغل آسیب پذیر از کرونا در این شهرستان برای دریافت تسهیلات ۵۰۰ میلیون ریالی به بانک معرفی شدند و در مجموع ۷۵ میلیارد ریال تسهیلات به آنها پرداخت شد.

از مجموع پنج هزار واحد صنفی دارای پروانه کسب در گناباد حدود چهار هزار واحد فعال هستند.

مرکز شهرستان ۹۳ هزار نفری گناباد در ۲۸۷ کیلومتری جنوب مشهد واقع است.

منبع: ایرنا
انتهای خبر/

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.