تحولات لبنان و فلسطین

جانشین معاون توانبخشی بهزیستی خراسان رضوی از پیگیری دریافت واکسن برای ۱۰۵ هزار معلول که در منازلشان تحت پوشش بهزیستی هستند خبر داد.

برای واکسیناسیون معلولین خراسان رضوی ۱۰۵ هزار دوز واکسن مورد نیاز است

به گزارش قدس آنلاین و به نقل از بهزیستی خراسان رضوی،  محمد عارف آرام گفت:  واکسیناسیون مراکز اقامتی تحت نظارت بهزیستی در حال انجام است و در نظر داریم همزمان معلولینی را که در منازل خود زندگی می‌کنند نیز تحت پوشش واکسیناسیون بگیریم.

وی افزود: در همین راستا با دانشگاه علوم پزشکی مشهد و ستاد استانی مقابله با کرونا مکاتباتی داشته‌ایم که امیدواریم در روزهای آینده به نتایجی برسیم.

وی با بیان اینکه تعداد زیادی از معلولین تحت پوشش که در خانواده‌هایشان زندگی می‌کنند، دارای بیماری‌های زمینه‌ای هستند و یا در سنین سالمندی بسر می‌برند گفت: این افراد مستعد ابتلا به کرونا هستند و به همین جهت، باید سریع‌تر واکسن بزنند.

وی در خصوص خانواده‌های این افراد که با آنان در ارتباط هستند ادامه داد: اولویت ما افراد دارای معلولیت هستند اما اگر وزارت بهداشت و ستاد مقابله با کرونا عنایت بیشتری داشته باشند خانواده‌های این افراد نیز تحت واکسیناسیون قرار می‌گیرند.

آرام یادآور شد: در مجموع ۱۲۸ هزار و ۷۶۲ نفر معلول جسمی، ذهنی، گفتاری، شنوایی، بینایی و چند معلولیتی در سطح استان تحت پوشش بهزیستی هستند که از این تعداد حدود ۱۰ هزار نفر در مراکز اقامتی شبانه‌روزی تحت نظر و مراقبت می‌باشند و بقیه‌ی این مددجویان در خانواده‌هایشان تحت مراقبت هستند.

وی در خصوص واکسن مورد نیاز برای پوشش تمام مددجویان واجد شرایط بهزیستی خراسان رضوی گفت: برآورد ما حدود ۱۰۵ هزار دوز واکسن است که در حال حاضر ۸ هزار دوز اختصاص یافته که در حال تزریق به مددجویان مراکز اقامتی که در اولویت دریافت واکسن هستند می‌باشیم.

وی تأکید کرد: هر اندازه در واکسیناسیون جامعه‌ی هدف بهزیستی و افراد مرتبط با آنان تسریع کنیم، میزان شیوع بیماری کرونا در مددجویان را کاهش داده و کنترل آن در جمعیت هدف، زودتر به نتیجه می‌رسد.

وی خاطر نشان کرد: خوشبختانه مرگ و میر در مراکز اقامتی در دوران کرونا، بسیار ناچیز و نزدیک به صفر بوده که نتیجه‌ی تلاش همکاران ما در این مراکز و رعایت دقیق پروتکل‌های بهداشتی بوده است.

جانشین معاون توانبخشی بهزیستی خراسان رضوی گفت: در دوران کرونا، بازدید از مراکز اقامتی، بکلی لغو شده و پذیرفتن خانواده‌ها نیز با شرایطی امکان‌پذیر بوده و پروتکل‌های بهداشتی نیز در این بازدیدها به صورت دقیق مد نظر بوده است.

وی همچنین رصد مستمر مراکز اقامتی و تشکیل ماهانه کمیته‌ی پیشگیری از بیماری‌های واگیر را در افزایش ضریب سلامت مراکز اقامتی موثر دانسته و گفت: دستورات و شیوه‌نامه‌های کمیته پیشگیری از بیماری‌های واگیر که در ستاد بهزیستی استان تشکیل می‌شود به صورت مرتب به مراکز ابلاغ و بازرسان و ناظران، بر اجرای دقیق این دستور العمل‌ها نظارت می‌کنند که خوشبختانه نتیجه‌ی بسیار خوبی داشته‌ایم و کمترین تلفات مشاهده شده است.

انتهای پیام/

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.