تحولات منطقه

عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام مهم ترین میراث امام خمینی(ره) برای نظام، ملت و امت های اسلامی در سراسر عالم را کسب عزت، استقلال و آزادی در چارچوب شریعت و حکم الهی عنوان کرد.

قدرت، عزت، آزادی و استقلال مهمترین میراث امام برای امت اسلام است
زمان مطالعه: ۳ دقیقه

به گزارش قدس آنلاین،  محمدحسین صفار هرندی در مراسم سی و دومین سالگرد ارتحال بنیانگذار انقلاب اسلامی که به همت حوزه مقاومت بسیج و امور ایثارگران آستان قدس رضوی و با حضور کارکنان سازمان مرکزی این آستان مقدس در محل این سازمان برگزار شد، ضمن گرامیداشت ایام شهادت امام جعفر صادق(ع) و تبیین جایگاه والای این امام همام در توسعه و تثبیت مکتب تشیع در قرون اسلامی، امام خمینی(ره) را یکی از شاگردان مکتب امام جعفر صادق(ع) دانست.

وی تصریح کرد: آنچه تاکنون از شخصیت امام(ره) می دانیم، در مقایسه با آنچه از بسیاری جنبه های شخصیتی و معرفتی ایشان که همچنان محفوظ ماند بسیار اندک است.

صفار هرندی، با اشاره به بخش هایی از فعالیت امام(ره) برای تحقق انقلاب که منجر به تبعید ایشان از ایران شد، افزود: تبعید امام خمینی(ره) به نجف که از سوی برخی نفوذیان به رژیم پهلوی دیکته شد، باعث ایجاد جایگاه عظیم ایشان در میان علما و مراجع تشیع شد.

وی ضمن تبیین بخش هایی از ابعاد شخصیت امام خمینی(ره) و ارادت ایشان به مراجع بزرگ شیعه در نجف، به بررسی جایگاه ایشان در میان طلاب جوان در نجف پرداخت و آنان را شیفته شخصیت شجاعانه امام(ره) در مقابله با رژیم الحادی پهلوی و مبادی کفر عنوان کرد.

عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام با بیان اینکه در زمان حاضر نیز بسیاری تلاش دارند تا شخصیت وجودی امام خمینی(ره) و تاثیر ایشان در تحقق جمهوری اسلامی ایران را کمرنگ جلوه دهند، علاقه مندان به آشنایی با ابعاد مختلف شخصیت امام را به مطالعه کتاب «الف لام خمینی» دعوت کرد و آن را یکی از بهترین آثار در معرفی امام از پیش از تولد تا دوران زعامت ایشان بر جامعه مسلمین دانست.
تداوم مکتب انقلاب با زعامت شاگرد امام خمینی(ره)
عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام در در ادامه سخنان خود به نقش مقام معظم رهبری در ادامه حرکت انقلاب اشاره داشت و گفت: امام خمینی(ره) در مسیر فعالیت های انقلابی خود شاگردان بسیاری را برای تداوم مکتب و مسیر انقلاب تربیت کردند که مقام معظم رهبری حضرت آیت الله العظمی خامنه ای یکی از این شاگردان بودند که بعد از ایشان زعامت امور مسلمین را در دست گرفتند.

صفار هرندی همچنین روز رحلت امام خمینی(ره) را فرصتی برای شناخت بیشتر و پاک کردن تحریف ها و معرفی چهره واقعی ایشان دانست.

وی اظهار داشت: انقلابی که به سردمداری این مرد خدا شکل گرفت علی رغم تمام دشمنی های داخلی و خارجی همچنان درخشندگی خود را دارد و اگر آیندگان تاریخ این ایام را مرور کنند در بین افرادی که در پیشرفت های کشور نقش داشته نام شاگرد امام یعنی مقام معظم رهبری بیش از هر نام دیگری می درخشد.

صفار هرندی افزود: فتوحات امام(ره) در دوره شاگرد ایشان ظاهر می شود که یکی از این فتوحات شکل گیری نظام بین الملل اسلامی است و زمانی که حرف از ایران زده می شود منظور ایرانی است که جبهه مقاومت و اسلام را در سراسر دنیا حمایت می کند.

اذعان رسانه های بیگانه به قدرت ایران در منطقه
وی همچنین در بخش دیگری از سخنان خود به اذعان رسانه های بیگانه از جمله نیویورک پست به نفوذ ایران در منطقه و افول ابرقدرت ها اشاره داشت و تصریح کرد: امام خمینی(ره) در زمان حیات خود به افول این قدرت ها در جهان اشاره داشته اند که این امر نشان از حکمت ایشان بود.

عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام تصریح کرد: قدرت ایران در اوج تحریم ها رسانه های دشمن را وادار کرد که بگویند اراده ایران بر اراده های ابرقدرت در منطقه غلبه خواهد داشت.

حکومت اسلامی معجزه ای در قرن حاضر

محمدعلی اربابی مشاور در امور ایثارگران آستان قدس رضوی نیز در این مراسم، تشکیل حکومت اسلامی و دینی در قرن حاضر را معجزه ای الهی عنوان کرد که به دست امام خمینی(ره) به عنوان یکی از شاگردان مکتب اهل بیت و با تاسی از ایشان رقم خورد و حکومتی را بر مبنای تفکر دینی در کشور به وجود آورد.

وی افزود: ایشان با اعمال و رفتار خود سیره ای را باقی گذاشت که می‌تواند مسیر جمهوری اسلامی ایران را در مسائل سیاسی و اجتماعی تأمین کند.

اربابی همچنین با اشاره به وصیت نامه امام خمینی(ره)؛ آن را حاوی رهنمودهای ایشان عنوان کرد که بر اساس تفکر اسلام ناب محمدی شکل‌گرفته و مسیر حرکت انقلاب را تبیین کرده است.

وی تصریح کرد: در این وصیت نامه معیارها و مصادیق تفکر اسلامی معرفی شده و از تفکرات آمریکایی برائت جسته شده است.

اربابی همچنین گرامیداشت یاد امام راحل(ره) را گرامیداشت عظمت و شکوه جمهوری اسلامی عنوان و بر زنده نگه داشتن نام ایشان در گذار تاریخ تاکید کرد.

منبع: آستان نیوز

انتهای خبر/

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.