تحولات لبنان و فلسطین

ماهی حاوی بسیاری از مواد مفید برای بدن است با این حال در هنگام ذخیره سازی به سرعت خراب می‌شود.

ماهی‌هایی که خوردن آن‌ها باعث دردسر می‌شود

به گزارش قدس آنلاین،به نقل از  اسپوتنیک، کاربر پرتال چینی Sohu پنج نشانه ماهی را نام برد که در صورت وجود نباید خورد.

این نویسنده می‌گوید ماهی حاوی بسیاری از مواد مفید برای بدن است. با این حال در هنگام ذخیره سازی به سرعت خراب می‌شود، طعم و مزه را از دست می‌دهد و خواص مضر پیدا می‌کند. علاوه بر این بسیاری از فروشندگان، همانطور که در این نشریه ذکر شده است، در حال تلاش برای فروش ماهی‌های خراب شده هستند. بنابراین، او پنج نشانه را نام برد که در صورت مشاهده آن‌ها بهتر است آن ماهی را نخرید.

- ابتدا توجه به چشم ماهی توصیه می‌شود. اگر آن‌ها دیگر درخشش ندارند و کدر به نظر می‌رسند، این بدان معنی است که محصول مدت هاست روی پیشخوان بوده است. خوردن چنین ماهی‌هایی می‌تواند برای سلامتی مضر باشد.

- هنگام خرید، باید با انگشت بر روی آن فشار داد. اگر ماهی الاستیک است، این نشان دهنده طراوت نسبی محصول است، در غیر این صورت بهتر است از آن خودداری کنید.

- می‌توانید طراوت و شادابی یک ماهی را از طریق رنگ آبشش درک کنید. آبشش قرمز تیره و غیر براق از یک محصول مانده صحبت می‌کنند. ماهی‌هایی با آبشش‌های براق قرمز روشن را می‌توان خریداری کرد و خورد.

- به یکپارچگی دم توجه کنید. نبود این بخش یا نارسایی آن شاید نشان دهنده ماهی بیمار باشد که در صورت خوردن می‌تواند به بدن آسیب برساند.

- یک محصول تازه بوی گل و لای یا فلس ماهی می‌دهد و محصول مانده بوی شدید خاصی از آن ساطع می‌شود.  چنین محصولی حتی با تخفیف بسیار زیاد ارزش خرید ندارد.

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.