به گزارش قدس آنلاین، دکتر مالک رحمتی در این نشست بر ضرورت تلاش همه جانبه برای تحقق اهداف و چشم انداز سند سیاستهای کلان آستان قدس تاکید کرد و گفت: در این مسیر باید همه شرکتها و موسسات زیرمجموعه بنیاد بهرهوری موقوفات، سند راهبردی میان مدت شرکت ها را در چارچوب سیاست های ابلاغی و اقتصاد مقاومتی تدوین و برنامههای عملیاتی یک ساله را نیز برای تحقق اهداف تعیین شده در سند مشخص کنند.
فعالیت شرکتها باید در تراز آستان قدس باشد
رئیس بنیاد بهرهوری موقوفات آستان قدس رضوی به دیگر شاخصهای مد نظر در شرکتهای زیرمجموعه بنیاد نیز اشاره کرد و گفت: فعالیتهایی که در این شرکتها انجام میشود، میبایست در تراز آستان قدس رضوی بوده تا بتوان با افتخار آن را به عنوان یک الگوی موفق مدیریت دینی در عرصه اقتصادی معرفی کرد.
وی تصریح کرد: تحول آفرینی نیز شاخص دیگری است که اگر رویکرد و روحیه جهادی موجود تقویت گردیده و اراده و همت مدیران و کارکنان مضاعف شود، مطمئنا این مهم نیز محقق خواهد شد.
باید خودمان را وقف خدمت کنیم
رحمتی خدمت در دستگاه امام رضا(ع) را توفیقی برای همه مدیران، کارکنان و خادمان آستان قدس رضوی برشمرد و ادامه داد: نگاه ما این است که مدیران عامل شرکتهای زیرمجموعه بنیاد بهرهوری موقوفات، باید خودشان را وقف کارشان کنند و باور داریم در این صورت است که حضرت رضا(ع) نیز عنایت خواهند داشت و فعالیتهای اقتصادی این مجموعه ثمر بیشتری میدهد تا عواید حاصل از آن جهت توسعه خدمترسانی به زائران، مجاوران و همه محرومان و نیازمندان سراسر کشور استفاده شود.
پرهیز از اسراف و تجمل گرایی
قائم مقام آستان قدس رضوی در ادامه اظهار داشت: هرچند، خوشبختانه در مجموعه آستان قدس رضوی توجه ویژهای به پرهیز از اسراف و تجمل گرایی وجود دارد. اما یادآوری آن را لازم میدانیم تا اگر یک در هزار، با چنین مواردی مواجه شدیم، بدانیم رویکرد ما چه باید باشد.
رحمتی تصریح کرد: شخص تولیت آستان قدس رضوی روی این موضوع حساسیت ویژه دارند و همیشه یادآوری میکنند که همه منابع مالی آستان قدس رضوی از محل وقف و نذر و متعلق به حضرت ضا(ع) است. بنابراین، باید در هزینه کرد آن از اسراف و تجملگرایی پرهیز شود.
وی تصریح کرد: خرید ماشین خارجی، بلیت پروازهای بیزنس و دیگر موارد مشابه نیز از نمونههای تجملگرایی است که خوشبختانه در شرکتهای زیرمجموعه بنیاد بهرهوری موقوفات وجود ندارد. اما لازم است بدانیم که اجازه این کارها را نداریم؛ چرا که تولیت محترم به عنوان متولی این آستان مقدس راضی به انجام آن نیستند و علاوه بر آن، همه ما باید خودمان را در محضر خدا و حضرت رضا(ع) در این گونه موارد مسئول بدانیم.
تقویت همکاریهای مشترک در مجموعه
رئیس بنیاد بهرهوری موقوفات، ایجاد زنجیره ارزش و افزایش همکاریهای دو جانبه و چندجانبه بین شرکتهای زیرمجموعه این بنیاد را نیز امری کلیدی دانست و گفت: میتوان با هم افزایی و به اشتراک گذاشتن ظرفیتهای موجود شرکتها، بستر افزایش بهرهوری و توسعه خدمت را فراهم نمود و اتفاقات مبارکی را در عرصههای اقتصادی رقم زد.
ستاد رفع موانع تولید تعطیل بردار نیست
رحمتی همچنین با اشاره به خروجی مثبت تشکیل ستاد رفع موانع تولید در بنیاد بهرهوری موقوفات تصریح کرد: خوشبختانه از ابتدای سال جاری و در راستای پاسخ به مطالبه رهبر معظم انقلاب و تحقق شعار سال، ستاد رفع موانع تولید در بنیاد بهرهوری موقوفات تشکیل شده که علاوه بر برگزاری جلسات کارشناسی، به صورت میدانی نیز مشکلات شرکتهای زیرمجموعه را احصاء و برای حل آن برنامهریزی میکنند.
وی افزود: این ستاد تعطیل بردار نیست و تاکید داریم تا زمانی که شرکتهای ما به پشتیبانی و مانعزدایی نیاز دارند، باید در کنار آنها باشیم و اجازه ندهیم هیچ مانعی، سد راه رونق تولید شود.
توجه ویژه به رویکرد فناورانه
قائم مقام تولیت آستان قدس رضوی از رویکرد فناورانه به عنوان شاخص کلیدی در شرکتهای زیرمجموعه این آستان نام برد و گفت: بر اساس این رویکرد جدید، همه شرکتهای زیرمجموعه بنیاد بهرهوری موقوفات میبایست نسبت خود را با فعالیتهای دانش بنیان، خلاقانه و مبتکرانه تعریف کرده و در این حوزه برنامه داشته باشند. وی به دستاورهای فناورانه آستان قدس رضوی طی یک سال اخیر اشاره و تصریح کرد: وقتی موفق شدهایم در حوزه سلامت، کشاورزی و دیگر عرصهها با مشارکت شرکتهای دانش بنیان به ساخت و تولید محصولات فناورانهای همچون کیتهای تشخیص ژنوم ویروس، تجهیزات دیالیز صفاقی، بذرهای هیبریدی و پهپادهای سمپاش دست یابیم، بدون شک امکان توسعه این فعالیتهای دانش بنیان را داریم و میتوانیم با تقویت حضورمان در این حوزه، علاوه بر خدمترسانی بیشتر و تولید محصولات مورد نیاز مردم، در کاهش وابستگی کشور به واردات برخی کالاها نیز نقش آفرینی کنیم.
منبع: آستان نیوز
انتهای پیام/
نظر شما