به گزارش قدس آنلاین؛ سرهنگ مراد مرادی در برنامه تلویزیونی درباره فیلم منتشر شده مبنی بر برخورد پلیس با یک جانباز اظهار کرد: فیلم منتشر شده در فضای مجازی در وهله نخست باعث تأسف پلیس و آزرده خاطرشدن فرمانده نیروی انتظامی شد.
معاون اجتماعی پلیس تهران بزرگ افزود: واقعیت امر، مربوط به قطعه کوچکی از یک پازل بود که از سال 98 آغاز شده؛ این جانباز عزیزمان در شهریور 98، ملک خود را فروخت اما در موعد مقرر تعیین شده در مبایعهنامه، منزلش را به خریدار تحویل نداد.
وی تصریح کرد: در شهریور 98 پرونده در مرجع قضائی مطرح شد و بر اساس تمام مستندات و ادامه موجود در پرونده، شرایط و صحت معامله، مورد تأیید حوزه محاکم قضائی قرار گرفت. همچنین پس از مراحل واخواهی و تجدیدنظرخواهی در 24 اردیبهشت 99، حکم نهایی مبنی بر تخلیه منزل توسط جانباز و در اختیار قرار دادن منزل به خریدار، اعلام شد.
این مقام انتظامی ادامه داد: در ادامه مهلتی چهار ماهه برای تخلیه ملک، به این جانباز داده شد اما متأسفانه وی اقدام به تخلیه ملک نکرد، در 6 مرحله بعد از نهایی شدن حکم، در تاریخهای 9 مهر، 27 آبان، چهارم آذر، 6 و 25 بهمن سال 99 و 26 اردیبهشت سال 1400 نماینده دادستان به اتفاق ضابط قضائی و مأموران اجرای حکم به منزل این جانباز مراجعه کرده و پس از صحبت و خواهش از وی، خواستند ملک را تخلیه کند و در اختیار خریدار قرار دهد.
مرادی بیان کرد: با تمام این اوصاف، متأسفانه این جانباز عزیز، از اجرای حکم استنکاف کرد، در این 6 مرحله سه فصل مشترک برای این جانباز عزیز وجود داشت و مستندات تمام این 6 مرحله به صورت مستند مکتوب و تصویری موجود است. توهین و فحاشی به مأموران اجرای حکم، تمرد در اجرای حکم با وجود حضور نماینده دادستان، اقدام و تهدید به خودزنی در این مراحل توسط این جانباز صورت گرفت.
وی خاطرنشان کرد: در مرحله آخر در تاریخ 13 تیر، نماینده دادستان به همراه مأموران اجرای حکم به محل مراجعه کردند و باید بعد از این فرجهها منزل به خریدار تحویل داده میشد، حدود یک ساعت نماینده دادستان با این جانباز برای اجرای حکم صحبت کرد اما وی متأسفانه همان سناریو 6 مرحله قبلی را با شرایط ویژه دیگر یعنی عملیاتی کردن تهدیدات و خودزنی خود انجام داد.
این مقام انتظامی تصریح کرد: این جانباز در یک مجتمع مسکونی سکونت و قصد داشت منزلش را به آتش بکشد و انفجار گاز را صورت دهد، در این شرایط اضطرار، به دلیل اینکه این فرد به خود و خانوادهاش آسیب نزند همچنین از اتفاق ناگوار و انفجار جلوگیری شود، مأموران این جانباز را چند بار سوار بر ویلچر کردند تا وی را از منزل خارج کنند.
مرادی افزود: بعد از این اقدامات، این جانباز همچنان ممانعت و خود را از پلهها به پایین پرتاب کرد، در آن زمان این فرد به صورت کشیده به خودرو انتقال یافت. یعنی تمام اقدامات صورت گرفته در شرایط اضطرار روی داد و مطابق ماده 102 قانون جزای اسلامی، برای جلوگیری از خودزنی و بروز اتفاق آسیبزای دیگر یعنی آتش گرفتن ساختمان، این اقدام صورت گرفت. همچنین به لحاظ قانونی، قانونگذار برای دفع ضرر پیشبینی کرده که اقدامات انجام شود و صحنه توسط نماینده دادستان مدیریت شود.
معاون اجتماعی پلیس تهران بزرگ ضمن گلایه از بنیاد شهید در عدم حمایت از این جانباز، متذکر شد: از سال 98 متأسفانه هیچگونه معاضدت قضائی و حمایت از طرف بنیاد شهید برای این جانباز صورت نگرفت، بنیاد شهید باید وارد مذاکره میشد، شاکی و خریدار را دعوت میکرد، جبران خسارت از طریق مسالمتآمیز صورت میگرفت تا ملک تحویل شود اما متأسفانه این اتفاق روی نداد.
نظر شما